reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magdaa- gratulacje ;-)
Lenati- niech rosnie niunia dalej tak ladnie ;-) pochwal sie brzuniem :-)
Tren- wygladasz superancko, sluzy ci ciaza :-)

Mnie dzis kolejny raz zaatakowala alergia :-/ Czerwiec to moja zmora jest.. ehh

Poza tym pogoda nie rozpieszcza, ale ponoc od jutra ma byc lepiej, oby oby.

reklama
Magda dzieki :) a pogoda dla mnie jest wlasnie taka ok. No mozezeby nie tak jak dziś. bo od 10 do 18 padalo. Upały mnie wykanczają.

druga Magda wielkie gratulacje :)

A mnie alergia omija. N początku fakt zdychalam. a nawet gorzej. Katar zamiast splywac to zawalił mi zatoki, kichalam non stop,oczy napuchły. Dodatkowo uczulenie na slonce. Kupilam sobie jakis specyfik do plukania nosa o nic innego nie moge. I jak raz odetkało tak mam spokoj. Boje sie jedynie os, pszczol i szerszeni, bo nie mam adrenaliny a uczulenie mam. Szerszen jest dla mnie wyjątkowo niebezpieczny. Juz dwa widzialam na swoim poodworku. Gacie pelne..

Tren- badz tak mila i napisz co to za specyfik bo umre chyba... :/ A jeszcze jutro jechac musze spory kawal drogi autem sama. A dzis nie moglam sie skupic jak jechalam bo kichalam i smarkalam na zmiane.. Brrr

Hejka:)

Magdaa Gratulacje!:)
Lenati niech dzidzia zdrowo rosnie:)

U nas ok, pogoda tylko fatalna bo co chwile pada i tak od paru dni..

Co do powiekszenia rodziny to na razie nie planujemy ale w przyszlosci na pewno chcialabym jeszcze raz zostac mama:) Na razie mamy w planach slub, ja znalezc prace ale wiadomo gdyby zdazyla sie niespodzianka to na pewno bym sie ucieszyla:) poki co zabezpieczamy sie bo wole zeby to byla swiadoma decyzja :)

reklama
hej dziewczyny co tu tak cicho :)
ja jutro mam pierwsze usg, zastanawiam się jakie mi zrobi w pierwszej ciąży miałam normalne ale koleżanka mówi ze teraz robią we wczesnej ciąży dopochwowe. Ja już nie mogę się doczekać :))) na 14:50 mam być :)

Do góry