reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magdaa- gratulacje ;-)
Lenati- niech rosnie niunia dalej tak ladnie ;-) pochwal sie brzuniem :-)
Tren- wygladasz superancko, sluzy ci ciaza :-)

Mnie dzis kolejny raz zaatakowala alergia :-/ Czerwiec to moja zmora jest.. ehh

Poza tym pogoda nie rozpieszcza, ale ponoc od jutra ma byc lepiej, oby oby.

reklama
Magda dzieki :) a pogoda dla mnie jest wlasnie taka ok. No mozezeby nie tak jak dziś. bo od 10 do 18 padalo. Upały mnie wykanczają.

druga Magda wielkie gratulacje :)

A mnie alergia omija. N początku fakt zdychalam. a nawet gorzej. Katar zamiast splywac to zawalił mi zatoki, kichalam non stop,oczy napuchły. Dodatkowo uczulenie na slonce. Kupilam sobie jakis specyfik do plukania nosa o nic innego nie moge. I jak raz odetkało tak mam spokoj. Boje sie jedynie os, pszczol i szerszeni, bo nie mam adrenaliny a uczulenie mam. Szerszen jest dla mnie wyjątkowo niebezpieczny. Juz dwa widzialam na swoim poodworku. Gacie pelne..

Tren- badz tak mila i napisz co to za specyfik bo umre chyba... :/ A jeszcze jutro jechac musze spory kawal drogi autem sama. A dzis nie moglam sie skupic jak jechalam bo kichalam i smarkalam na zmiane.. Brrr

Hejka:)

Magdaa Gratulacje!:)
Lenati niech dzidzia zdrowo rosnie:)

U nas ok, pogoda tylko fatalna bo co chwile pada i tak od paru dni..

Co do powiekszenia rodziny to na razie nie planujemy ale w przyszlosci na pewno chcialabym jeszcze raz zostac mama:) Na razie mamy w planach slub, ja znalezc prace ale wiadomo gdyby zdazyla sie niespodzianka to na pewno bym sie ucieszyla:) poki co zabezpieczamy sie bo wole zeby to byla swiadoma decyzja :)

reklama
hej dziewczyny co tu tak cicho :)
ja jutro mam pierwsze usg, zastanawiam się jakie mi zrobi w pierwszej ciąży miałam normalne ale koleżanka mówi ze teraz robią we wczesnej ciąży dopochwowe. Ja już nie mogę się doczekać :))) na 14:50 mam być :)

Do góry