reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Olcia ;)

Madzialena na włoski to suplementy wcierki oleje szampony odzywki... Fajna jest kurqcja wzmacniajaca z czarnej rzepy z joanny ale w butelce nie w ampulkach ok 10 zl :-)

Ja chcialam kupic sobie skrzypo vite tak spróbować ale ginekolog zakazał
Wczoraj bylismy u babci.Kornelia miala nie jechac ale pojechała i byla szczęśliwa bo tyle nianiek ze masakra!
Pojechała do domu o 21:30 a my po 23 :-)

Co do włosów to ja mam strasznie zniszczone ale zapuszczam przed studniowka. Ratuje je od kilku dni szamponem do włosów farbowanych, odżywka i maseczka ale to ostatnie na końcówki daje tylko i grzywke. Czasem tez jedwab albo olejek arganowy jak wlosy wilgotne :-)

Dziewczyny! Co mam kupic K na urodziny :-( Koszulek ma duzo. W bluzach nie chodzi. Perfumy juz ma ode mnie majtki tez xD I jeszcze mowi ze nie chce prezentu!
Bratowa mowi zebym kupiła mu czteropak, papierosy i ubrała sie w seksowna bieliznę i mu to dala w niej :-D ale no nie wiem ...

heja

lucypp Ł wczoraj mial imeininy i on tez z tych co nic nie chce, wszystko mam. No ale prezent dostał. :D "rozpakował" jak juz chlopcy spali :)
polecam.. fantazyjne majty, kokarda na szyje i ognia :D

co do wlosów i paznokci. U mnie etapami sie lamą, wypadają. Obecnie na wlosy stosuje szampon palmolive na zmiane z Tomotey ( zalezy ktory akurat jest w propmocji :D ), odzywka z timotey i jedwab co jakis czas.
Paznokcie bywa ze musze miec pomalowane, a bywa ze jakos udaje mi sie funkcjonowac bez lakieru :)

Maciejka kurteczka mlodej sie przyda. teraz ponosi, potem wiosną.. a jak wolno rosnie to i kolejna jesien :)

zdechne. to nawet nie umieranie.. kaszel mnie tak meczy ze czasami oddechu zlapac nie moge. Chyba czas do lekarza sie wybrac.

Happy ja bym chyba nie umiala spac tak dlugo. A jak juz by sie zdarzylo to dzien na maksa zly, bo ja mam zaplanowane co do minuty co o ktorej robie. I jak mi sie moja rutyna zachwieje to wszyscy wokół mają zepsuty dzien.

radosc mnie rozpiera. banan na facjacie taki ze geby brakuje :) fundacja wplaca na konta pieniądze z 1 %. i juz jest ladna suma.. a to dopiero początek :) coś czuje ze bedziemy mieli z czego SI oplacic od wiosny :)

Renata zdrówka, lepiej idź do lekarza.
Happy własna kobieta to najlepszy prezent na wieczór dla faceta ;)
Wampi dobry jest też olejek rycynowy :)

Hejka:)
My pospaliśmy do 10:) u nas dzisiaj wieje ale chociaż słońce świeci:) Wczoraj teściowie przyjechali, poszliśmy z małym na plac zabaw i jakoś dzień zleciał:) Dzisiaj musze iśc zarejestrowac się do gina po tabletki i od razu poprosze ja o skierowania na podstawowe badania, aa i siostrą muszę zapisac do dentysty bo tutaj przyjeżdża do fajnej babki i od razu P. zapiszę bo ostatnio był niecały rok tamu:)

maciejka właśnie mam zamiar kupic jakis szampon i zobaczymy:)
lucypp mój D. niedługo tez ma urodziny:) Chyba kupie mu nowy portfel taki porządny i wiadomo pewnie miło spędzimy wieczór:-) Kupiłam sobie ostatnio fajną jedwabną halkę do spania a on lubi taki rzeczy:-) a tak to juz dostawał ode mnie łańcuszek taki grubszy, bluzę, sweterek, zestaw gillette z końcówkami do golenia i różne kosmetyki:)

miłego dnia

reklama
Do góry