reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

niestety swiata nie zmienimy trzeba sie starac nasze dzieci inaczej wychowac:sorry2:
ja dziewictwo tracilam majac 18 lat a kolezankom nie mowilam hehe bo nie chcialam byc 1sza:-p

reklama
Hejka:)
Ale tutaj ruch:-) U mnie laptop przez większość dnia zajęty bo D. siedzi :p Do poniedziałku ma urlop:)
Widzę że temat rodziny się nawinął, moja mama miała 22 lata jak pierwszy raz zaszła w ciążę, ja miałam 20:) Mam szóstkę rodzeństwa a najmłodsze z nas ma 16lat:-)

anula masz rację trzeba się starać żeby nasze dzieci dobrze wychować, żeby obracały się w dobrym towarzystwie:-)

Nastolatki w ciąży. Teraz rzeka. Chodzi mi o te rzędu 13/14 lat. Chyba najmodniejszy w Anglii ...
Bądźmy szczerzy. Wszyscy wiedzą skąd się biorą dzieci. Nastolatki też. W niechcianą ciążę zachodzą dorosłe dojrzałe kobiety jak i nastolatki. Różnica polega na tym że dojrzała kobieta po prostu uprawiała sex i tyle a nastolatki uprawiają sex kompletnie nie używając mózgu..
Rozglądając się. Czesc nastolatek chodzi z brzuchami, czesc wychowuje już kilkuletnie bobasy a czesc nie wie nawet kto jest ojcem !
Nie wierzę w pękniętą prezerwatywe, czy stosunek przerywany bo na Boga co tacy 14 latkowie o tym mogą wiedzieć? i no właśnie. Szykanowane są potem dziewczęta. Te puszczalskie itp. A tatuś to za przeproszeniem kto? widz? czy kibic?
Oczywiście są nastoletnie pary który próbują jakoś to wszystko poskładać biorą ślub czy też mieszkają razem. Ale nie oszukujmy się. Wychowywanie i życie razem to nie zabawa w dom. Do tego nie da się dojrzeć na zawołanie. To przychodzi z czasem. Samoistnie a nie przymuszone przez los.
Nie pisze tutaj że ciąża jest zła a te dziewczyny złe, bo to piękny okres w życiu kobiety i powiem Wam że jeśli mojemu dziecku się to przydaży (a będę tłumaczyła ile się da) to mimo wszystko będę je wspierać i pomagać. Bo przecież skoro już się stało to w kim one mają mieć oparcie jak nie w nas. Co nie mamusie?
I jeszcze jedno. Prędzej w ciążę zajda te którym się będzie wciąż mówiło NIE RÓB niż te którym wytłumaczymy jak ciąży uniknąć z głowa. Sex nie od razu równa się ciąża. I tu jest ta subtelna granica.

paulina ja nie przekreślam ja do niedawna też kategorycznie drugiego nie ale takiś maminy instynkt mnie nachodzi chyba przez te ciężarne koleżanki ;D Ja w ogóle dzieci chciałam mieć minimum koło 25 lat ale nie wyszło i człowiek szybciej dorasta i inaczej myśli.

olcia mój A kiedyś mi wysłał esem tylko zamienił imiona na nasze. w robocie durnieją i takie rzeczy sie wysyła potem ;D

Hej, ale sie rozpisalyscie :)

Ja zaszlam w ciaze majac 17,5. i nie chcialabym by Hania tak tez zrobila i w tym wiku zaszla (pomijajac fakt ze ja wtedy bym miala dopiero 35,5 l :) :p, wlasnie jestem zdania ze jak juz cos, to wybierzemy sie do gina i tyle.... ale naszczescie jeszcze do tego tematu mam troszke czasu....
Rodzice moi mnie urodzili ostatnia, mam 13 i 11 lat starszych braci, i siostre 5 lat starsza, Rodzice teraz maja 59 i 58 lat.
Co do malujacych sie nastolatek ja tego nie pojmuje i tez nie bedzie u mnie przykazania na to.... moze w technikum/liceum dopiero :p nie rozumiem jak rodzice pozwalaja na takie malowanie, chyba ze sa zajeci praca i wiecznie ich nie ma:no:
To temat rzeka :baffled: ehhh...

Dobra zajrzalam i musze juz leciec, kurde :sorry:
Milego dnia!

happymum, moj Miki potrafi zasnac tez o 18 i wstac o 6 :D albo zasnie w dzien kolo 16 wstanie o 18 i pojdzie spac znow o 20 i spi do 6 :D

Ja wlasnie odebralam karty duzej rodziny :-) moze sie kiedy do czegos przydadza :tak::-D

Liza Dennis juz w dzien nie spi ale jak zasnie nieraz o 16-18 to od 20stej też idzie normalnie spac i wstaje o 8albo9 . Ale myskamam ze obudzi siw w nocy i nie będzie chciał spać ale grzecznie spał

reklama
Do góry