reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja się dowiedziałam w 20 tyg,że będzie córeczka :) a teraz Nicole śpi mi na jednej ręce...Netgirl my z Mikusiem już się cieszymy małżeństwem,mimo,że w sobotę minęły dopiero 3 tygodnie :D kurde rozlelałam,tę swoją Kruszynkę tylko na rączkach by chciała,ale w swoim łóżeczku na szczęście śpi...chociaż to :)

Firanka ty i Ewelina juz macie fajnie wasze dzidzie juz maja po 3 tyg,a ja jeszcze conajmniej 3 musze poczekac, zazdroszcze wam normalne!!!!!!! A jak wy sobie dawalyscie rade z kikutami pepowinowymi??? Czy to jest tak straszne w praktyce bo ja sie boje ze nie bede umiala zajac sie higena pepuszka. Aha i po jakim czasie odpadl??

A ja teoretycznie też do was należę, choć nie czuje się jak " młoda dziewczyna - która tak wcześnie zaszła w ciąże"
Myślę, że każda kobieta inaczej to przechodzi i w sumie każda z nas, za pierwszym razem jest młodą mamą :)
Mam 20 lat i w sierpniu ucałuje moje maleństwo.
Rodzicom powiedziałam i zareagowali tak jak sądziłam, mama pozytywnie, a tata no cóż, stwierdził że niema się z czego cieszyć - i tak go kocham :-D
Mnie nie interesuje zdanie innych, najważniejsze co ja na ten temat myślę.
A ja się bardzo ciesze, i już nie mogę się doczekać.

Niby nie musze bo fakt jestem juz blisko, ale zawsze te czekanie jest meczace a ja do cierpliwych nie naleze i juz bym chciala zeby byl koniec maja chociaz;)))) ale wytrzymalam juz tyle to i do konca pewnie dotrwam;P;P

Witam. Melduję się po świętach.
Kornelko proszę tu masz niedrogi wózek widziałam w realu,, moja koleżanka ma taki, mam gdzie go kupić w sklepie, ale jeszcze porównam ceny allegro i kupię tańszy. Tam popatrz w przedmiotach użytkownika bo są różne funkcje i różne ceny:
SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (346887541) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Mnie tez nie stać na te drogie, a te też są dobre
Snoopy bardzo ładny wózek. jeszcze trochę będziesz miała dzidzie przy sobie. lepiej nie wiedzieć kto to a nie tak jak u mnie raz tak raz tak.
firanka proszę o suwaczki, zdjęcia itp
Galarecia dobrze ze zatrucie przeszło

Snoopy ja od swoich teściów też nie mogę na nic liczyć, jedynie na moich rodziców. Teściowa nawet na święta nas nie zaprosiła. Spędziła je z kochankiem, chlając.

A ja dziś jeździłam z koleżanką, bo ona robi kurs żelowych paznokci i służyłam za modelkę, tak mi teraz paznokcie bolą masakra, płytkę mam w jednym miejscu do mięcha przetartą, o rozszarpanych skórkach nie wspomnę, jedną dziurę wyrwała mi instruktorka. nigdy już więcej, Auu

To masz jeszcze gorzej niz ja.... Ale ty przynajmniej z meza czlowieka zrobilas i sprowadzilas na dobra droge i z tego powinnas byc dumna a tesciowa i to co robi mniej w dupie tak jak ja;)))
Je...ne dziady jeszcze sie kasy domagaja jak by mieli za co... Tak mnie to wkurza ze az sie gotuje!!! Wy tez tak macie?? albo wczoraj bylam u jarka (musialam mamie prezencik na urodzinki kupic) I ten jego pier... ojciec jak wychodzilismy kazal mu piwo przyniesc i jeszcze afere zrobil a wie dziad ze ja nie moge sie denerwowac i po schodach chodzic!!!

reklama
Do góry