colourofrainbow
Zaangażowana w BB
Podobno opłacalne. Ja wypelniam ankiety ale to głównie na pkt są te ankiety [emoji14]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz podac wiecej info ? I ile ci wychodzi na miesiac kasyPodobno opłacalne. Ja wypelniam ankiety ale to głównie na pkt są te ankiety [emoji14]
Na ankietach jest tak ze trzeba ileś pkt uzbierać zeby kasa wpłynęła. Np na opinie.pl musisz miec 10.000 pkt zeby mogło ci przelać kaseMozesz podac wiecej info ? I ile ci wychodzi na miesiac kasy
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę! Ja mam 24, 25 kończę w lutym. W styczniu moja pierworodna kończy 7, drugi syn skończył 3 w sierpniu i mój mąż teraz zapragnął 3 dziecka. Obydwoje pracujemy ja mam swoją firmę. Mąż pracuje na budowie szczerze na drugie zdecydowaliśmy się dopiero jak mieszkaliśmy na swoim. Życzę powodzeniaHej dawno nie byłam tutaj już muszę się was poradzić, a raczej poznać wasze zdanie na jeden temat. Mam 20lat, dwuletniego syna i męża. Mam prace, On też ma prace I mieszkamy z jego rodzicami ale dom jest dość spory . Płacze mi się od wiosny po głowie drugie dziecko. Mój instynkt zaczyna się pobudzac. Chcemy mieć dwoje dzieci z nieduża różnica wieku. A tu już gdybym zaszła teraz było by 3 lata. I pytanie. Z racji tego że jesteśmy młodzi, gdybyście byli na naszym miejscu to zdecydowały byscie się na kolejne dziecko w tak młodym wieku? dodam że żyjemy na swoim garneczku i rachunki tak samo płacimy przecież oboje pracujemy . Czy obawialy byscie się reakcji społeczeństwa ?
Czy są tu przyszłe bądź już mamy młodziutkie.
Wiek od ..... do26.
Czy są tu przyszłe bądź już mamy młodziutkie.
Wiek od ..... do26.