reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olciaaa-ból nadal sie pojawia ale plamien nadal nie ma,testy pozytywne,mdlosci są więc mydle ze z fasolka wszystko dobrze... Dennis wczoraj byl w przedszkolu na godzine...placz niesamowity jak wychodziłam,dzis poszedl na 2h i tez plakal jak go zostawialam....przez ta przerwe zapomniał co to przedszkole :( jutro na 9:00 usg...6t6d bedzie(tak mi internet liczy) mam nadzieje że zobaczymy juz bijace serduszko

reklama
Ze maleństwo zagniezdzilo sie po lewej stronie, i mam mala cyste na lewym jajniku. Wielkosc 4,4mm wiec wychodzi ze ciaza mlodsza o tydzień...ale to nic bo serce bije jak dzwon ;)

happymum wszystko bedzie dobrze! pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam bijace serduszko P. cudowne przeżycie! a Ty mogłaś doswiadczyć tego kolejny raz:) z Waszym maleństwem na pewno bedzie wszystko dobrze, dbaj teraz o siebie. mój P. nadal poplakuje w przedszkolu i to wlaśnie przez takie przerwy bo niestety często łapie przeziebienie;/
olcia jak nie tym razem to następnym sie uda:-)

U nas ok, w srodę P. juz pojdzie do przedszkola, mam nadzieje ze bez placzu bo nie chce kolejny raz przechodzic przez to samo;/ ale widze że sie cieszy bo maja robic bałwanka i jeszcze prezent mikołajkowy na niego czeka :p

Happy- odpoczywaj będzie dobrze :)

Nie odzywałam się bo od środy w szpitalu siedzieliśmy z Bubulkiem na zapalenie płuc. Wyszliśmy wczoraj bo ma jakiegoś wirusa którego zwalczają tylko dwa anty Klacid i Sumamed. Klacid Kuba zwymiotował 2 razy a drugiego szpital nie posiada więc nas wypuścili i wypisali receptę na 120 zł. Jutro wizyta kontrolna :/.

P​apitka dużo zdrówka dla Kubusia! nikomu nie życzę pobytu w szpitalu z dzieckiem:( sama 2tyg z małym przesiedziałam ale to jak był malutki. My w sobotę skończyliśmy wlaśne Klacid i pomogło, do tego inhalacje z berodualu mamy jeszcze robic jeśli rano pokaszluje. Antybiotyk niesmaczny mój P. przed podaniem od razu po picie leciał. a Summamed tez jest bardzo dobry, mięlismy kiedys na zakończene leczenia przy oskrzelach, podajesz przez 3-4 dni a po skończeniu działa ok 10dni w organizmie. Będzie dobrze!

reklama
Hej.

Papitka- zdrowka dla Kubunia :*
Happy- i jak sie miewasz? Jakies dolegliwosci dopadaja cie ciazowe?

U nas ok. Maja dalej kaszel, norma. Na szczesxie sam kaszel, ktory lekarka powiedziala ze moze miec do wiosny, byleby dalej nie schodzil.
Jutro jaselka w przedszkolu, Maja ma mowic wierszyk, ciekawe czy bedzie stala z dziecmi czy znowu zwieje do mnie ;)

Ubralam wczoraj choinke bo juz mi zyc nie dawala. Juz 5razy ta choinka lezala bo w tym roku mamy taka mala co w Anglii- 100cm gdzies. I tak bombki wieszala ze ja pchala i wszystko spadallo. Co naprostowalam galezie to znowu :p
W weekend jedziemy chyba do rodzicow i tam do swiat zostaniemy bo Wigilia dzielona. Troche u mnie i bedziemy tu przyjezdzac bo siostra T robi w nowym domu tez.
Wlasnie jej od paru dni pomagam przy pakowaniu, przenoszeniu, przewozeniu itp... Bo juz chca na weekend tam spac.

A jak u was przygotowania do swiat?

Do góry