reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitaka jeszze dużo czasu;) z moich wyliczeń 31.07-02.08 wiec jeszcze bardzo duzo czasu ;) jutro zaczynam 7tc...wiem ze szybko o wszystkim mysle i ze jeszcze pewnie 5 razy mi sie zmieni

Ja miałam w drugim miesiącu wsio przygotowane. Łącznie z imieniem. ;) Ja nie wiem dlaczego ale sobie wymyśliłam, że chciałabym drugie w grudniu urodzić.

Ostatnia edycja:
A mi sie strasznie podoba Inga :)

Papitka to w takim razie zdrowka dla Kubusia

A moze doradzicie co mam zrobic aby Zuzia w nosie nie dubala :| bo tak dlubie ze az krew leci ... jak mowie nie dlub to przestaje ale na chwile

Mi zagraniczne imiona die nie podobają, gdybym mieszkala zagranica chłopiec na 100% Adam i dla dziewczynki szukalabyn cos co funkcjonuje w Polsce i kraju ktorym sie mieszka.
Mój siostra w ciąży, rodzi przełom maja /czerwca i ma byc Iga albo Filip.
Olcia, Bartek tez grzebal nawet potrafił skarby wygrzebać i przenieść. Upominalam przestawal na chwile i od nowa zaczynam, z czasem minelo ale do krwi nigdy sie nie zdarzyło.

reklama
Anula Adam fajne ale moj ojciec ma tak na imie i dlatwgo u nas odpadało, jesli chodzi o to to większość imion z uk funkcjonuje w pl i odwrotnie problem w tym ze w 90% ich wymowa jest zupełnie inna ;)

Do góry