reklama
Papitka nasmaruj mu stopki na noc amolem albo wazelina a pozniej wyscisnietym czosnkiem plus na bluzeczke aromactiv u nas sprawdza sie w 100% i jest natychmiastowa poprawa
Jak tam mikolajki ? Dzieci zadowolone ? u Was byl?
Jak tam mikolajki ? Dzieci zadowolone ? u Was byl?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja jestem ale dopadła mnie taka sennosc ze nie moge...do tego sprzatanie przed świętami...mycie okien itp. Dobrze ze chociaz mały grzeczny...ciagle mowi ze jest bejbi i przytula i caluje brzuch
olciaa- szkoda że dopiero odczytałam, ale dziękuję za radę. Mikołaj u nas jutro mam nadzieje że katar trochę przejdzie bo kolejna impreza go ominie.
happy- odpoczywaj ile się da. Denis jest kochany i wie że mama musi zadbać o sb i o dzidziusia więc jest grzeczny.
wreszcie przespałam noc więc myślę że już się nastąpiła na tryb dzienny
happy- odpoczywaj ile się da. Denis jest kochany i wie że mama musi zadbać o sb i o dzidziusia więc jest grzeczny.
wreszcie przespałam noc więc myślę że już się nastąpiła na tryb dzienny
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papitka-odpoczywam i juz srody nie moge sie doczekać bo mam wuzyte u położnej...badania na cukier itp. We wtorek Dennis do logopedy zobaczymy co powie
Ściągnęłam sobie ksiege imion...w ucho wpadło nam Layla,Lucy,Ruby,Noemi i Miley a dla chlopca tylko Dylan i Nathan
Duzo zdrowka dla Kubusia
Ściągnęłam sobie ksiege imion...w ucho wpadło nam Layla,Lucy,Ruby,Noemi i Miley a dla chlopca tylko Dylan i Nathan
Duzo zdrowka dla Kubusia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dennis juz mial byc Dylan Lucy mi sie tez mega podoba!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
O kacperku taz myslalam ale S. Nie chce a Lenek to tu pelno, Co druga jest lena alno Nina
reklama