reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł. :) wpadlam pogratulowac Happy :)

co do chrztu w innej parafi. Niestety jest tak ze co ksiądz to zasady. I tak.. ksiadz moze odmowic chrztu dziecka, moze " zarzadac" wyzszej oplaty, moze wszystko. Czasami zadziala list do kurii a czasami w kurii siedzą takie same gnidy jak ksiądz proboszcz. Tak samo jak ze slubem w innej parafi, czy pogrzebem niepraktykujących katolików.
Mi nie robili problemow jak mialam chrzcić F. Akurat tamten ksiądz byl z ludzkimi odczuciami. Kolejny proboszcz za to byl k...sem jakich malo. Nie chrzcil panienskich dzieci, a jak juz to cennik zaczynal sie od 1000 zł. gdzie dla slubnych wystarczylo 100 zl. zadne listy do kurii czy gdziekolwiek nie pomagały. Kto chcial chrzcil w parafii obok.. inni czekali az wywalą kanalie...i wtedy po zmianie proboszcza stado ludzi poszlo ochrzcić swoje juz dosyc duze dzieci.

Po za tym co u nas?? Dzieci me zdrowe, Blanka zaliczyla pierwsze szczepienie, darla sie nma cale miasto, ja z nerwow takiej biegunki dostalam ze mialam wrazenie ze wnerznosci mi wypadną.Wczoraj skonczyla 10 tyg.Usmiecha sie do kazdego, powoli zaczyna rozmawiac po swojemu. Taka do zacalowania. O w 1 klasie, radzi sobie dosyc dobrze, jedyny problem to ze pyskaty jest i gada na lekcjach. Ale lekcje sam odrabia, czytanie mu idzie wysmienicie, pisanie tez. F prawie najlepszy w klasie, oceny cudne. Wychowawczyni zachwycona nim.

Ostatnia edycja:
reklama
happymum gratuluje!:-) dbaj teraz o siebie ;)
tren to super że u Was wszystko w porządku;)

U nas ok, pogoda tylko do kitu, mały w przedszkolu dalej marudzi ale co dzień to lepiej więc jestem dobrej myśli

Do góry