reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lenati- daj znac! Trzymam kciuki.
Happy- moglas kolejna galaretke zrobic i jeszcze raz wylac ;) takie urozmaicenie bys miala, galaretka u gory i na dole. ;)

Ja dzis probuje dodzwonic sie do gin i nie odbiera... Musze isc bo mnie piers boli tak dziwnie i nie daje mi to spokoju a przy okazjii kontrola.

Dzis jakis leniwy dzien mam.. Masakra.. Nic mi sie nie chce ;)

HAPPY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZKRABA

LENATI Trzymam kciuki.

Za bardzo nie nadrobie na telefonie nie jest latwo.

U nas pogoda taka sobie, wietrznie, pochmurno i chlodno.

Maiejka, magda-wylalam druga galaretke;)
Juz po imprezie, mały zadowolony i spi, dostal wielkie pudło klocków mega blox (200szt.) Duplo train ;) i drewniana kolejkę na torach, do kompletu do poprzedniej ;) jedyny minus ze nue m ani jednego zdjęcia bo nikt nie zrobił a ja caly czas biegalam miedy kuchnia a salonem. Za to S nagrał filmik jak maly zdmu****e świeczki

Hej... oto wyniki ...
Ryzyko podstawowo a po przecinku obliczone ryzyko ... TRISOMIA 21 1:1089 , 1:6598 ... TRISOMIA 18 1:2642 , 1:57 TRISOMIA 13 1:8292 , 1:867 ...

MARKERY WAD CHROMOSOMALNYCH . PRZEPLYW W PRZEWODZIE ZYLNYM NIEPRAWIDLOWY ( ZWROTNA FALA A )

WADY PLODU: SERCE: naplyw separowany do dwoch komor, kat prawie 90stopni , w srodpiersiu jedno poprzeczne ramke litery V ....

Okolo 18-20tc moze dowiemy sie cos konkretnego o sercu.. jesli tylko bedzie uleczalna , to na pewno do operacji .. prawdopodobnie od razu po porodzie, mam szukac oddzialu kardiochirurgicznego , i w takim rodzic .

Ahaa , zapomnialam - 5maja pobranie plynu.

Ostatnia edycja:
Lenati.. współczuję ciezka sytuacja bede za Was kciuki trzymac. A wade serduszka na pewno da sie wyleczyc mam znajoma która jest w podobnym tyg jak ja jej synek tez po porodzie bedzie mial operacje. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!

Lenati- jeju... Przykro mi ;( nawet nie wyobrazam sobie co teraz przechodzicie.... A te wczesniej to jakies wady genwtyczne? Kompletnie sie na tym nie znam... Trzymam kciuki.

reklama
Do góry