reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lenati- daj znac! Trzymam kciuki.
Happy- moglas kolejna galaretke zrobic i jeszcze raz wylac ;) takie urozmaicenie bys miala, galaretka u gory i na dole. ;)

Ja dzis probuje dodzwonic sie do gin i nie odbiera... Musze isc bo mnie piers boli tak dziwnie i nie daje mi to spokoju a przy okazjii kontrola.

Dzis jakis leniwy dzien mam.. Masakra.. Nic mi sie nie chce ;)

HAPPY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZKRABA

LENATI Trzymam kciuki.

Za bardzo nie nadrobie na telefonie nie jest latwo.

U nas pogoda taka sobie, wietrznie, pochmurno i chlodno.

Maiejka, magda-wylalam druga galaretke;)
Juz po imprezie, mały zadowolony i spi, dostal wielkie pudło klocków mega blox (200szt.) Duplo train ;) i drewniana kolejkę na torach, do kompletu do poprzedniej ;) jedyny minus ze nue m ani jednego zdjęcia bo nikt nie zrobił a ja caly czas biegalam miedy kuchnia a salonem. Za to S nagrał filmik jak maly zdmu****e świeczki

Hej... oto wyniki ...
Ryzyko podstawowo a po przecinku obliczone ryzyko ... TRISOMIA 21 1:1089 , 1:6598 ... TRISOMIA 18 1:2642 , 1:57 TRISOMIA 13 1:8292 , 1:867 ...

MARKERY WAD CHROMOSOMALNYCH . PRZEPLYW W PRZEWODZIE ZYLNYM NIEPRAWIDLOWY ( ZWROTNA FALA A )

WADY PLODU: SERCE: naplyw separowany do dwoch komor, kat prawie 90stopni , w srodpiersiu jedno poprzeczne ramke litery V ....

Okolo 18-20tc moze dowiemy sie cos konkretnego o sercu.. jesli tylko bedzie uleczalna , to na pewno do operacji .. prawdopodobnie od razu po porodzie, mam szukac oddzialu kardiochirurgicznego , i w takim rodzic .

Ahaa , zapomnialam - 5maja pobranie plynu.

Ostatnia edycja:
Lenati.. współczuję ciezka sytuacja bede za Was kciuki trzymac. A wade serduszka na pewno da sie wyleczyc mam znajoma która jest w podobnym tyg jak ja jej synek tez po porodzie bedzie mial operacje. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!

Lenati- jeju... Przykro mi ;( nawet nie wyobrazam sobie co teraz przechodzicie.... A te wczesniej to jakies wady genwtyczne? Kompletnie sie na tym nie znam... Trzymam kciuki.

reklama
Do góry