reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy oby was to w koncu opuscilo ...

My tez tak chorobowo, wczoraj ja rwalo taka flegma czy cos... ale dzis kaszel mniejszy ..i siedzimy sobie w domku , zaraz sie zbieram za robote , a tak mi sie nie chce. S w pracy do 15 .. babcia kolo 17 ma przyjechac do Natii jak my pojedziemy ... i juz doczekac sie normalnie nie moge.

Sandra moja uwielbia do dzis stolik edukacyjny ...;)

reklama
Lenati powodzenia! który to tydzień?
ewi dobry wybór :)
Tren o nowe auto? jakie?
sandra masakra, nieładnie ze str tej pani, że tak się zachowała. Biedny P. :(
A stoliczek świetny!
Happy zdrowia!

Lenati-na razie na poprawę nie ma co liczyć, mimo steryd jest kiepsko....dusznosci są coraz częstsze....20/04 mamy kontrolę.
Lenati-&&&&&&&
Sandra-fajny stolik :)

Hej.

Happy- zdrowka dla malego.. Biedny sie tak.meczy.
Tren- my ostatnio na promocji szafe kupilismy w Jysk. I dzis ulotke ogladalam i dalej fajnr promocje maja. A auto juz jakied wypatrzone? ;)

U nas dzis w koncu slonce wyszlo. Bylysmy na placu ponad 2godz i z wielkim rykiem na cale osiedle Majka wracala do domu bo nie chciala isc.. A na korytarzu znowu szopka, jak za kazdym razem gdy wracamy drze pape, sasiedzi pomysla ze jakas wyrodna matka ze mnie :p Ale Majka ostatnio sie tak zachowuje ze wstyd gdzies z nia w ogole wychodzic :/
A na urodziny to chyba jakiegos karnego jeza jej kupie :p a serio to nie wiem co jej kupic.. Na swieta mini zestaw z ciastolina dostala z foremkami i rozne gadzety to dzis wlasnie siedzimy od 2godz tym sie bawila i teraz farbami maluje bo byly w zestawie tez.

A w ogole to wczoraj wniosek do przedszkola zlozylam i czekamy do konca kwietnia na decyzje. Mam nadzieje ze ja przyjma bo na leb dostane :p

Balkon otwarty i sloneczko tak grzeje po pleckach, mm ;)

Lenati powodzenia! który to tydzień?
Dzis zaczynam 14tc ;)

Lenati i właśnie na stolik się zdecydowałam , może nie będzie to fishera bo dość drogi a ja mam ograniczone fundusze a zamówiłam taki
Muzyczny stoliczek edukacyjny 6460 Smily Play - Pati i Maks
Mamy identyko ;) ten pociag na srodku sie bardzo dziecia podoba .. ;)

Cos wam zdj z usg wstawic nie moge ;/ a wiec dzidzia ma 6.24cm , i z usg wiek 12t4d ( czyli dwa dni mniej niz z Om ) , przezier. Karkowa ok , pecherz ok , mozg ok, nosek ok... znamy plec w 80% .. . Ale mam czekac na wynik krwi tego testu, bo maluch ma cos nie tak z przeplywem krwi , wiec wizyta w czwartek i bedziemy decydowac co dalej.. jak test wyjdzie pozytywnie , wspomnial o inwazyjnych badanich...

LENATI ja stawiam na synusia ;-) chlopcow podobno wczesniej sie "wykrywa". No i powodzenia, kciuki za to zeby wyszlo negatywnie i wszystko bylo ok &&

Bede miec prawdopodobnie dwie coreczki ( tzn Natalie i dzidziusia ) blizniakow nie nosze ;) chinski kalendarz sprawdza sie w mojej rodzinie.. ;)

reklama
Do góry