reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny ale wy pozytywanie rosniecie ;)

A ja musze schudnac, od zeszlego tygodnia chodze do klubu fitness :-) mam nadzieje z emi sie uda....

Zdrowka dla chorujących :tak: :-)
U nas dzis pogoda okropne :no::wściekła/y:

reklama
LIZA ja bym na silke poszla.. ale musialabym wychodzic z domu wtedy koedy A. przychodzi, kolo 18.50 ( b owtedy pendeltag) i jechac do troszke wiekszego miasta. Spowrotem bylabym na 21 jak A. z mloda by juz pewnie spali. I jakos przez to sie zebrac nie moge wiec cwicze w domu.

No wlasnie tren, ania i lenati :p wy pozytuwnie rosniecie, amy mamy co zrzucac.. jak ja bede rosnac to wy zaczniecie zrzucac haha :p

Zostalam dzis ciocia :-) mloda urodzila sie dzisiaj, wurodziny mojego A., porod wywolywany 24h, skonczylo sie cesarka. 2900g i 53 cm ;)

Czesc wtorkowo.

Lenati moge ci troszke mdlosci oddac.Nie wszystkie, bo nudno by bylo bez dolegliwosci :)

wczoraj u gina spotkalam kolezanke z liceum. Tez w ciązy. i ona w 5 m-cu ja w 3.. a brzuchy takie same mamy.
Nie ze ona taki maly.. tylko moj taki duzy :)

Ja mam w planach nastepnej wazyc tyle co przed zajsciem w ciąze. Jak mi sie uda to sie na dzien kobiet 2016 upije ze mnie nikt nie dobudzi.

Czesc wtorkowo.

Lenati moge ci troszke mdlosci oddac.Nie wszystkie, bo nudno by bylo bez dolegliwosci :)

Nie ze ona taki maly.. tylko moj taki duzy :)

Oj kochana jestes , ale dziekuje :)

Hahaha , a myslalam ze tylko ja mam szybko brzuch , bez jaj ale moj brzuch wyglada jak z Natalia w 4 miesiacu , a to dopiero 2 sie konczy ;)

Milena nie narzekaj chudzielcu ;p

U nas w miare, antybiotyk do jutra. Ale siedzimy w domu ten i nastepny tydzien...
Zima znowu... A miala byc wiosna ;(

To moj Leonard z zeszlego tygodnia.I nie ma mowy ze ukryje. Aaaaaaale rozpinam kurtke i mi miejsca w autobusie ustepują. Bede tym faktem sie wyreczac do konca wrzesnia. A co :)

Ostatnia edycja:
Tren suuuuper brzusio:)

mi niestety jeszcze nikt nie ustąpił miejsca zawsze jest walka o wolne miejsca a mi się nie chce z ludem szarpac;) na szczęście rzadko jeżdżę komunikacją.

Tren ekstra.. moj wyglada podobnie , najgorzej wieczorem . Ja na szczescie komunikacja nie jezdze ;)

Kasia zdrowka .. siedzcie , niech jej przejdzie dobrze ;) a my was odwiedzimy w przyszlym tygodniu , ostatnio wy byliscie to teraz nasza kolej ;) ahh wlasnie , nie wy zostawiliscie czarna opaske ?;)

reklama
Paulina no ja tez chodze dopiero jak Łukasz z pracy wraca, w domu jest zazwyczaj o 17:15, a ja ide na mpk na 17:49 a zajecia mam od 18:15 (ok 1h) i w domu jestem kolo 19:45. dobrze ze mam 3 minuty na przystanek ;-) no i w niedziele tez chodzic bede sie starała :tak:
Tran piekny brzus ;-)

Ale dzis wieje :confused2::no::eek: okropna pogoda:baffled:

Do góry