reklama
I mamy już poniedziałek, weekend zdecydowanie za szybko minął. Czekam aż Damian się obudzi i zasuwamy zapisać sie do p-la.
Happy znowu kaszle? zdrówka dla niego
Lenati dobrze, że wszystko dobrze;-)
Ania moja już w szkole, pierwszy dzień po feriach
miłego poniedziałku
Happy znowu kaszle? zdrówka dla niego
Lenati dobrze, że wszystko dobrze;-)
Ania moja już w szkole, pierwszy dzień po feriach
miłego poniedziałku
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asik - tak znowu kaszel i goraczka, wykonczamiw te choroby jego. Migdały ma ogromne, ogólnie najgorsze jest to ze nawet jal dosyajw antybiotyk ma tydzień to kak skończy? Mijają 3-4 dni i znów jest chory
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Lenati-tu nie idzie kupic probiotykow , wiec nie podawalam teraz dopiero mama mi z pl przywiozla.
Nie mogę się dodzwonić do lekarza :/:/ :/ ja twx chora jestem, ucho mam tak zatkane ze masakra
Nie mogę się dodzwonić do lekarza :/:/ :/ ja twx chora jestem, ucho mam tak zatkane ze masakra
Liza
Fanka BB :)
Lenati a co to za zmiana nicku
Wchodze nie nie poznaje
Witam nowe mamusie bo ich tutaj pelno
Najmlodszy moj w przedszkolu, za niedlugo corka idzie,a potem syna zaprowadzam i chwila odpoczynku. :-)
Od pt mamy nowego czlonka szynszyle Luśke :-) teraz nasz okres adaptacyjny przechodzimy, ale mysle z eidzie w dobra strone ;-)
No i sprawe mam juz za sobą, udalo mi sie podniesc alimenty takze zawsze to cos :-)
Wchodze nie nie poznaje
Witam nowe mamusie bo ich tutaj pelno
Najmlodszy moj w przedszkolu, za niedlugo corka idzie,a potem syna zaprowadzam i chwila odpoczynku. :-)
Od pt mamy nowego czlonka szynszyle Luśke :-) teraz nasz okres adaptacyjny przechodzimy, ale mysle z eidzie w dobra strone ;-)
No i sprawe mam juz za sobą, udalo mi sie podniesc alimenty takze zawsze to cos :-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Lanati-ok dzieki za radę, spróbuję oby pomogło
reklama