reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tez bym odwiedziła solarium .. ale musze jeszcze poczekać;) zaraz mlodego do szkoly odprowadzam i bede miala swiety spokój w domu..: ))

reklama
I mamy już poniedziałek, weekend zdecydowanie za szybko minął. Czekam aż Damian się obudzi i zasuwamy zapisać sie do p-la.

Happy znowu kaszle? zdrówka dla niego

Lenati dobrze, że wszystko dobrze;-)

Ania moja już w szkole, pierwszy dzień po feriach

miłego poniedziałku

Asik - tak znowu kaszel i goraczka, wykonczamiw te choroby jego. Migdały ma ogromne, ogólnie najgorsze jest to ze nawet jal dosyajw antybiotyk ma tydzień to kak skończy? Mijają 3-4 dni i znów jest chory

Happy podajesz dluzej te probiotyki? Ja mlodej po rotawirusie dawalam probiotyk dwa tygodnie , i poki co.mamy spokoj
.. bo tez ledwo jedno przeszlo , a znowu cos jej bylo .

Lenati-tu nie idzie kupic probiotykow , wiec nie podawalam teraz dopiero mama mi z pl przywiozla.

Nie mogę się dodzwonić do lekarza :/:/ :/ ja twx chora jestem, ucho mam tak zatkane ze masakra

Lenati a co to za zmiana nicku :p :-p
Wchodze nie nie poznaje :p

Witam nowe mamusie bo ich tutaj pelno :shocked2::-p

Najmlodszy moj w przedszkolu, za niedlugo corka idzie,a potem syna zaprowadzam i chwila odpoczynku. :-)
Od pt mamy nowego czlonka :-D szynszyle Luśke :-) teraz nasz okres adaptacyjny przechodzimy, ale mysle z eidzie w dobra strone ;-)
No i sprawe mam juz za sobą, udalo mi sie podniesc alimenty takze zawsze to cos :-)

reklama
Do góry