reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PAULINA bardzo chetnie bym sie podzielila:) ja zebre czesto pieke chyba najprostsze ciasto ;)
Jeszcze nie pokrojone :p

Załączniki

• 1425140672172.jpg
    1425140672172.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Hej

Ja tak czulam ze Nilenka fasolinke nosi pod serduchem jak juz Kasia o zaptoszeniu wspominala :D

Magda super ze szczesliwie dojechaliscie do PL :)

Co do tatuazu mam jeden z boku posladka oj bolalo bo akurat na kosci az noga uciekalam :D a nastepny jaki mi sie marzy na zebrach zegar a w nim godz ur Zuzi i na drugiej stronie imie :) cos w ten desen ten zegar :)

Zmienilam tel i nie moge na nim apki zainstalowac a ten co mam to sie zacina dlatego nie pisze a tak to jak bylo tak jest tylko Zu na antybiotyku jutro na kontrole idziemy

Załączniki

• 1425241324955.jpg
    1425241324955.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 33
Ola zdrowka dla Zu :*

Moja nadal nie spi.. Bylam na urodzinach szwagierki ale mala nie chciala byc z babcia wiec musialam wrocic...

Dziekujemy :*
Pamietam jak kiedys moja sis zostawila mi Julke i poszla na impreze ta po 2h zaczela ryczec spakowala sie i na balkonie stala ze ona do domu chce ale koszmar przezylam wtedy :p

Uff, w końcu cisza i spokój :tak: po południu odwiozłam kuzyna. O. jutro juz do szkoły

ASIK dlaczego glupota? To tp samo co imie dzieci moim zdaniem. Pozatym tatuaz mozna zakryc innym tatuazem, wiec rownie dobrze glupota mozna nazwac noszenie obraczki na palcu :confused:

Glupota glupotą ale dlaczego odpowiedziec nie potraficie :p
Paulina po 1 bo nie wiesz czy będziesz z tym facetem do końca życia..tak, wiem, powiesz, że można zakryć innym ale po co niepotrzebnie zadawać sobie ból? Dzieci nie wymienisz na inny model, męża tak;-)
po 2 napisałam, że dla mnie to głupota. A co dla mnie jest głupotą dla innych nie musi i ja to szanuję
i po 3 ostatnie jak widzisz potrafię odp dlaczego, trzeba tylko cierpliwie poczekać;-)

23may zdrówka
Madzialena ciacho wygląda pycha :)
Olcia zdrówka dla Zu

Asik - ja mam dokładnie to samo zdanie na temat imion czy inicjalow partnerow jako tatuaż. Mam kolege który jest tatulazysta i mowo ze smiac mu sie chce jak ludzi tatuluja imie czy inicjaly a po miesiacu wracają zeby to zakryc bo to starcona kasa i ból.

Maly znów chory, jutro lekarz a 7/05 wizyte u logopedy mamy.

Dziś zaczelam ćwiczyć a od przyszlego tygodzia biorę się za solarium i paznokcie do lata niedaleko

23may no cos Ty ryczala tak dopoki nie przyjechala

Asik dziekujemy :)

Happy ja juz solarium odwiedzilsm dawno z 4razy bylam ale o dziwo opalenizna sie trzyma :)

reklama
Czesc dziewczyny :* u nas wszystko dobrze , mloda zdrowa , ja troszke umieram ale nie jest bardzo zle ;) 8 tydzien sie zaczal

OLCIA sprytna jestes ;)

Biore sie za robote wejde pozniej :)

Do góry