Paulina- no my wczoraj wieczor z Jackiem i tak sobie dumam ze to od tego.. za ciezkie Na wieczor jedziemy. Cale szczescie ze tunelem a nie promem to 3godz w kieszeni mamy Na dzien kobiet pewnie T mi nie pozwoli nigdzie isc hehe bo juz mi zapowiedzial jak siora sie mnie pytala czy teraz w pt na dyskoteke z nia jade
Sandra- pytaj moze bede umiala pomoc.
Bylam na miescie i poerwsze co to tesco i moj zoladek krzyczal szukaj wode gazowana. Boze strasznie sie czuje...
A ja zamiast sie pakowac to zaraz ide jeszcze na ostatnie ploty do kolezanki haha bo tak mi sie chce pakowac .
Aa Sandra- my pewnie tez sie bedziemy przez ten msc klocic.. wtedy przed slubem jak ja w Pl on tu w Uk to czesto gesto i to o *******y nawet..
Sandra- pytaj moze bede umiala pomoc.
Bylam na miescie i poerwsze co to tesco i moj zoladek krzyczal szukaj wode gazowana. Boze strasznie sie czuje...
A ja zamiast sie pakowac to zaraz ide jeszcze na ostatnie ploty do kolezanki haha bo tak mi sie chce pakowac .
Aa Sandra- my pewnie tez sie bedziemy przez ten msc klocic.. wtedy przed slubem jak ja w Pl on tu w Uk to czesto gesto i to o *******y nawet..