reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23May ja tez bylam pewna wiekszosci osob ze przyjda ale okazalo sie inaczej. Sama zobaczysz ;) ze 100 wam zostanie ale to i tak spore wesele ;)

reklama
Maciejka - zawsze mu sie wydaje ze di mojego S jest podobny.
Asik-trzymam kciuki
Magda-moj ma bez szkliwa jedynku od kiedy mu wyszły.
Jutro mamy dentyste na 9:50
U nas cieplo i słonecznie, właśnie ide na spotkanie w sprawie nowego przedszkola bo nasze likwidują:/

PauLina- lepiej sprawdzic niz pozniej ma mi dzieciak wyc z bolow zebow a ja bede spbie pluc w brode.. Tak patrze i w googlach tez nest ze to mpze byc fluoroza.. bo ona ma takoe biale przebarwienia a nie brazowe lub czarne plamy...
No ale zobaczymy. Lecimy we wtorek wieczorem ;)

23may- noo spore, spore ;)

Happy- a ile u was normalnie za godz sie placi za przedszkole?

Hejka:)

Ja dzisiaj roznosiłam gazetki, pogoda dopisała tylko ze ja przeziębiona a teraz to jeszcze gorzej sie czuję;/ Mam stan podgorączkowy a z nosa cieknie mi masakrycznie;/

dominisia ja coś trochę Ciebie pamiętam, opowiadaj co u Ciebie :)
magda mój P. tez ma białe przebarwienia na zębach ale tylko z tyłu, z przodu nie ma, byliśmy u dentysty u kontroli i mówiła że ma ladne ząbki i nic się nie dzieje, pasty do zębów kupujemy z najnizszym wskaznikiem fluoru chyba 450 i mówiła że ok,
23may rzeczywiście duzo gości bedzie:)
asik​ trzymam kciuki za zdrówko Oliwki, bedzie dobrze :*

Hej moj maly juz śpi , wchodzę do sypialni (naszej) a on spi nago w naszym łóżku, rozebrał sie i poszedł spać :D
Madzialena - zdrówka! Mnie okropnie gardło boli.
Maly w przedszkolu mial biegunje i tym sposobem jutro i pojutrze nie idzie

Asik super ze wszystko dobrze !!!!

Happy Denisek wie co dobre ze nago śpi xd

Ja mam tak dużo na głowie szkoła od 8-12 a na 13 do 18-19 pracuje w biurze podroży , jutro kolejny egzamin zawodowy .. Eh padam ..
Spokojnej nocy ;*

Chciałabym mieć dom z drewna, są piękne, a przede wszystkim zdrowe i nie zatrzymują wilgoci, tak jak murowane. Mają klimat, jakiego nie posiada dacza lub blok.

reklama
Hej
Asik super szybkiego powrotu do zdrowia .
P ostatecznie wylatuje 7 lutego o 18.30 odprowadze go na lotnisko poczekam aż przejdzie odprawę i pojedziemy do domu .
A po za tam zwyczajnie nie starcza mi dnia na ogarnie wszystkiego jeszcze Pati wylała mi przed chwila kubek z kawą i na siebie na chodziki i na wszystko wokół niej na szczęście kawa była letnia i nic jej nie jest.

Do góry