reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may-120? Sporo....
Maly dzisiaj ju zjadl duzi wiecej niz wczoraj także jestem zadowolona, co do wzrostu to chyba go źle zmierzyla bo mi wychodzi 104 cm:/
Dodaje wam jego zdjęcie jak stoi prosto bo widac jaki wysoki....co orawda w puzamie ale zawsze

Załączniki

• 1421177312771.jpg
    1421177312771.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
23may tak to już jest hehe weź pod uwagę że dużo osób może odmowić.
happy synek podobny do Ciebie bardzo.

U nas dziś piękne słońce i 9st :)

23MAY normalne :p my prosilismy ok 200 a mielismy dokladnie 136osob + dzieci. Oczywiscie tylko koledzy i kolezanki nie zawiedli ;)
ASIK &&&&&&!!!!

U nas +2 stopnie i wszystko topnieje.. normalnie pieknie jest..

Hej.

Masakra jakas... Patrze na malej zęby jedynki na.gorze a tam prawdopodobnie prochnica ;/ tak sie cieszylam ze ma ladne ząbki a tu ooo.... I dentysta nas czeka w Polsce... Ojj matkoooo. Siostrzenica T ma juz czarne od prochnicy a ma 4 lata, T ciagke cos robi przy zebach bo takie slabe :/ A ostatnio jeszcze tego nie miala...

U nas slonecznie ale dzis nie wychodzimy bo Maja znowu tak kaszle ze masakraaaaa i mnie tak boli gardlo ze tragedia ;/

MAGDA moja mama powiedzialaby "po co do dentysty przeciez to mleczaki" buhahah :p ale lepiej z tym walczyc w zarodku niz jak pozniej czarne beda moze da sie cos z tym zrobic. Wy jakos teraz lecicie?

reklama
Do góry