reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna ciuszki fajne.. bluzki bardzo mi sie podobaja(ja bym wizela czarne:-Dmoj kolor) a bolerek nie lubie ale tez fajne:tak:

co do opalty za porod to ja tez nie musialam placic za rodzinny.. nie wiedzialam, ze jeszcze gdziekolwiek trzeba placic..

Aha Asiowo glowa do gory:-)pokaz mu kto tu rzadzi.. tez nie lubie facetow, ktorzy sa zbyt pewni siebie i tego, ze jego kobieta(żona) bedzie za nim szalala bez wzgledu na wszytko.. moj byly takli byl i sie przejechal:-D:-D
zreszta musimy sie we 3 spotrkac w koncu i poklachac to lepiej Ci sie zrobi.. a co do foigury to spokojnie jeszcze bedziesz seksi mama:tak::-)

reklama
Femme nie wiem czy bedziesz szczesliwa ale ja JESTEM :-):rofl2::-D

Basia uuuu widze ze preferujemy czern :-):-p ja tez lubie czern ale bezprzesady !! raz sie ubralam na czarno to P powiedzial zebym ubrala chodziaz biale skarpetki bo wygladam jak zombi :-D chodziaz dotej pory tego nie rozumiem:rofl2::sorry2:

I zes kupilam pare rzeczy :nerd: ale co , tam moje pieniadze :rofl2:
ale teraz to bedzie POST jak nic :baffled: nawet se podpasek nie kupie tylko bede na wacie leciala :-D:rofl2::-D

Olenka no popatrz a ja myslalam ze juz na porodowce sie meczysz :-p:-)

Ja wlasnie skonczylam sprzatac w pokojach:sorry2: dzis siostra przyszla z Lucja i Dawidem i tak siedzieli od 11 do 16 :szok: no ale wkoncu nic nie wmoie bo wczoraj wrocila z Lucja ze szpitala to i Ala za Nia tesknila,wycalowaly sie i wysciskaly :happy2: -za Dawidem tez tesknila bo nawet podbiegla do Niego i dala mu czesc ale i tak sie juz gryzli po godzinie :crazy::-D:-D:-D

Femme AMEN :-) a wiesz ze w podstawowce to ja bylam niesmiala i sie jakalam :sorry2::rofl2: w gimnazjum tez bylam na boku ale z liceum - uuuuu urwis bylam :tak: jednym slowem siara i gitara :-):-D:-D
a P tez wali takimi tekstami -zazwyczaj w lozku po bzykanku :zawstydzona/y::-D

A K z tego co sobie przypominam chyba gdzies wybyl czy spi ?

reklama
Do góry