reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi - w UK to ja nawet doprosić sie o skierowane do gina nie mogę, ale niedawno zmieniłam lekarza i może się uda
Olcia-niestety ludzie umierają nie tylko ze starości a taj powinno być... przykre gdy ktoś umiera nagle... im młodsza ta osoba tym trudniej nam to zrozumieć bo przecież miał/a całe życie przed sobą.

Ide sprzątać kuchnie i obiad robić... na samą myśl mi się nie chce/

reklama
EWI nie prawda. Ja pierwsza cytologie po porodzie mialam zrobiona na wizycie popologowej, 6 tyg po porodzie a nie rok. Teraz poltorej roku pozniej znow mam zrobic.

Tylko przewaznie mlodzi przez czyjas glupote gina jak i czasami przez swoja smutne lecz prawdziwe

madzia no ja juz od dawien dawna myslalam co kupic i zostalam przy tym sercu pamiatka na cale zycie a zbawek nie bo wyrosnie rzuci w kat i tyle po prezencie bedzie a jak czytalam necie to kazdy te zabawki proponuje

z ta cytologia to chyba od lekarza zalezy bo ja mialam w ciazy i do tej pory nie mialam robionej

happymum, magda z tego co piszecie to lekarze w uk to rzeczywiście tragedia;/ o wszystko trzeba sie prosić;/
olcia przykro mi z powodu śmierci koleżanki:( Miala całe życie przed sobą:(

Jeśli chodzi o ginekologa to od początku ciąży chodzę do tej samej babki, przy każdej wizycie bada mi piersi i sama pilnuje cytologii:) To starsza babka i jedyna w mieście w sumie, tak musiałabym dojeżdżać 30 km do ginekologa.

My byliśmy na spacerku ale deszczyk nas złapał;/

Madzialena, chlopcy stwierdzili ze to wcale nie byl balagan. ze oni sie bawili tylko.

Bylam z F w B-stoku. kuźwa jak zmarzlam.Wczoraj bylo tak cieplutko a dziś?? porazka.

Madzialena-jedynie mój Dennis zawsze trafia na dobrych lekarzy, poprzednia babeczka była super o jakir kokwiek skierowanie prosiłam wypisywala od ręki, teraz ma takiegi starszego faceta i tez nue robił problemów ze chce konsyltacje dermatologa jak dowiedziałam sie o tej egzemie, całe szczęście teraz jest tez moim lekarzem wuec myślę ze nie będzie robił problemów u skierowanie di gina mi da:)

Obiad zrobiłam mały śpi ale dziś mam dodatkowo w dimu dziewczynkę 2 miesiące młodszą od Dennisa:)

Masakra dziewczyny. Z. zmusil swoja siostre zeby powiedziala co stalo sie w tym domu i dzisiaj to ja nie zasne napewno. Podobno gosc zabil tu swoja zone i dziecko a potem wrzucil ich do studni w ogrodku. Gdybym wiedziala to pol roku temu napewno bym sie tu nie wprowadzila. Eh...dobrze ze juz tylko kilka dni zostalo.

Oczywiscie nie dodzwonilam sie do przychodni. Tam to tylko o 8 jest szansa sie dodzwonic. Nie wiem co te baby w recepcji robia ale napewno nie odbieraja telefonu. :mad:

KECHU o boziu... teraz przyszlo mi do glowy ze moze to dziecko przychodzi sie do was bawic zabawkami Nikosia... a ten mezczyzna tez sie zabil czy siedzi w pierdlu?

reklama
Paulina to samo pomyslalam jak tylko sie dowiedzialam. Podobno ten gosc mial jakies znajomosci i uciekl za granice i nie poniosl zadnych konsekwencji. I kto wie czy wlasnie przez to ze temu typowi sie upieklo to ta zona z dzieckiem blaka sie tu dalej.

Do góry