reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi - w UK to ja nawet doprosić sie o skierowane do gina nie mogę, ale niedawno zmieniłam lekarza i może się uda
Olcia-niestety ludzie umierają nie tylko ze starości a taj powinno być... przykre gdy ktoś umiera nagle... im młodsza ta osoba tym trudniej nam to zrozumieć bo przecież miał/a całe życie przed sobą.

Ide sprzątać kuchnie i obiad robić... na samą myśl mi się nie chce/

reklama
EWI nie prawda. Ja pierwsza cytologie po porodzie mialam zrobiona na wizycie popologowej, 6 tyg po porodzie a nie rok. Teraz poltorej roku pozniej znow mam zrobic.

Tylko przewaznie mlodzi przez czyjas glupote gina jak i czasami przez swoja smutne lecz prawdziwe

madzia no ja juz od dawien dawna myslalam co kupic i zostalam przy tym sercu pamiatka na cale zycie a zbawek nie bo wyrosnie rzuci w kat i tyle po prezencie bedzie a jak czytalam necie to kazdy te zabawki proponuje

z ta cytologia to chyba od lekarza zalezy bo ja mialam w ciazy i do tej pory nie mialam robionej

happymum, magda z tego co piszecie to lekarze w uk to rzeczywiście tragedia;/ o wszystko trzeba sie prosić;/
olcia przykro mi z powodu śmierci koleżanki:( Miala całe życie przed sobą:(

Jeśli chodzi o ginekologa to od początku ciąży chodzę do tej samej babki, przy każdej wizycie bada mi piersi i sama pilnuje cytologii:) To starsza babka i jedyna w mieście w sumie, tak musiałabym dojeżdżać 30 km do ginekologa.

My byliśmy na spacerku ale deszczyk nas złapał;/

Madzialena, chlopcy stwierdzili ze to wcale nie byl balagan. ze oni sie bawili tylko.

Bylam z F w B-stoku. kuźwa jak zmarzlam.Wczoraj bylo tak cieplutko a dziś?? porazka.

Madzialena-jedynie mój Dennis zawsze trafia na dobrych lekarzy, poprzednia babeczka była super o jakir kokwiek skierowanie prosiłam wypisywala od ręki, teraz ma takiegi starszego faceta i tez nue robił problemów ze chce konsyltacje dermatologa jak dowiedziałam sie o tej egzemie, całe szczęście teraz jest tez moim lekarzem wuec myślę ze nie będzie robił problemów u skierowanie di gina mi da:)

Obiad zrobiłam mały śpi ale dziś mam dodatkowo w dimu dziewczynkę 2 miesiące młodszą od Dennisa:)

Masakra dziewczyny. Z. zmusil swoja siostre zeby powiedziala co stalo sie w tym domu i dzisiaj to ja nie zasne napewno. Podobno gosc zabil tu swoja zone i dziecko a potem wrzucil ich do studni w ogrodku. Gdybym wiedziala to pol roku temu napewno bym sie tu nie wprowadzila. Eh...dobrze ze juz tylko kilka dni zostalo.

Oczywiscie nie dodzwonilam sie do przychodni. Tam to tylko o 8 jest szansa sie dodzwonic. Nie wiem co te baby w recepcji robia ale napewno nie odbieraja telefonu. :mad:

KECHU o boziu... teraz przyszlo mi do glowy ze moze to dziecko przychodzi sie do was bawic zabawkami Nikosia... a ten mezczyzna tez sie zabil czy siedzi w pierdlu?

reklama
Paulina to samo pomyslalam jak tylko sie dowiedzialam. Podobno ten gosc mial jakies znajomosci i uciekl za granice i nie poniosl zadnych konsekwencji. I kto wie czy wlasnie przez to ze temu typowi sie upieklo to ta zona z dzieckiem blaka sie tu dalej.

Do góry