G
guest-1673535084
Gość
MAMUSIU NIKOSIA ja mam w pudlach popakowane. Moze kiedys sie przydadza. A. chce drugie dziecko kiedys miec. Ja srednio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam na wyniki tej amniopunkcji i potem badań genetycznych i będę wiedziała na czym stoje czy się jeszcze zdecyduje raz na ciąże czy odpuszczam i Nikoś będzie jedynakiemMAMUSIU NIKOSIA ja mam w pudlach popakowane. Moze kiedys sie przydadza. A. chce drugie dziecko kiedys miec. Ja srednio.
Paulina, daj spokoj przeciez chcesz skonczysz szkole a czy nastapiloby to od razu po gimnazjum czy tez pozniej nie robi wielkiej roznicy wazne ze masz w planach skonczyc;-)nie zrezygnowalas ze szkooly bez powodu dlatego nie zwracaj uwagi na gadanie innych;-)
Mamusia Nikosia, ja ubranka skladuje u rodzicow bo mam mlodsze rodzenstwo wiec moze kiedys komus sie przydadza bo my wiecej dzieci nie planujemy, w sumie siostra ma prawie 23 lata ale nawet chlopaka nie ma ale kto wie moze sie przydadzaja mialam to szczescie ze ciaza zaskoczyla mnie na 3 roku i udalo sie skonczyc przed porodem bo nie wiem czy z dzieckiem dalabym rade dziennie dokonczyc bo najwzyczajniej w swiecie nie mialby kto zostac z malym a przejscie na zaoczne to jednak kasa.