reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAMUSIU NIKOSIA ja mam w pudlach popakowane. Moze kiedys sie przydadza. A. chce drugie dziecko kiedys miec. Ja srednio.

reklama
Mamusią Nikosia ją swoje oddalam znajomej P. Bo nie miała nic a druga `ture ` do domu dziecka oddaje ;p ale moja koleżanka zawsze na tablicy wystawia i chwali sobie

ja robiłam studia jak byłam panną, miałam narzeczonego ale związek się zakończył, uczyłam się po nocach a pracę magisterską pisałam w nocy bo tak mi było najlepiej, wtedy miałam spokój i głowa najbardziej pracowała więc jakbym teraz miała z Nikosiem i męzem to robić to bym sobie w łeb palnęła ...
przy takim szogunie jak mój Nikoś to ja normalnie obiadu nie mogę zrobić a co dopiero studiować, moje notatki to by fruwały po całym domu :)

Paulina, daj spokoj przeciez chcesz skonczysz szkole a czy nastapiloby to od razu po gimnazjum czy tez pozniej nie robi wielkiej roznicy wazne ze masz w planach skonczyc;-)nie zrezygnowalas ze szkooly bez powodu dlatego nie zwracaj uwagi na gadanie innych;-)
Mamusia Nikosia, ja ubranka skladuje u rodzicow bo mam mlodsze rodzenstwo wiec moze kiedys komus sie przydadza bo my wiecej dzieci nie planujemy, w sumie siostra ma prawie 23 lata ale nawet chlopaka nie ma ale kto wie moze sie przydadza:-pja mialam to szczescie ze ciaza zaskoczyla mnie na 3 roku i udalo sie skonczyc przed porodem bo nie wiem czy z dzieckiem dalabym rade dziennie dokonczyc bo najwzyczajniej w swiecie nie mialby kto zostac z malym a przejscie na zaoczne to jednak kasa.

MAMUSIU NIKOSIA to juz nie dlugo prawda? Ja jestem jedynaczka i bylo mi dobrze, A. ma siostre i uwaza ze jedynacy sa zabardzo rozpuszczeni dlatego nie chce jednego dziecka. Mamy rozne zdania i sie troche spieramy ;p zobaczymy co bedzie za pare lat, moze mi sie odwidzi i bede chciala drugie.

Edit

MLODA MAMO podoba mu sie bo zywe kolory ;) moja tez lubila.
ANULA no wiem wiem ale mnie strasznie denerwuje takie gadanie. O innych rzeczach co o mnie gadaja to splywa po mnie ale ta szkola wyjatkowo na mnie dziala. Kuzynke to ostatni prawie zjadlam jak zaczela mi dogadywac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina, daj spokoj przeciez chcesz skonczysz szkole a czy nastapiloby to od razu po gimnazjum czy tez pozniej nie robi wielkiej roznicy wazne ze masz w planach skonczyc;-)nie zrezygnowalas ze szkooly bez powodu dlatego nie zwracaj uwagi na gadanie innych;-)
Mamusia Nikosia, ja ubranka skladuje u rodzicow bo mam mlodsze rodzenstwo wiec moze kiedys komus sie przydadza bo my wiecej dzieci nie planujemy, w sumie siostra ma prawie 23 lata ale nawet chlopaka nie ma ale kto wie moze sie przydadza:-pja mialam to szczescie ze ciaza zaskoczyla mnie na 3 roku i udalo sie skonczyc przed porodem bo nie wiem czy z dzieckiem dalabym rade dziennie dokonczyc bo najwzyczajniej w swiecie nie mialby kto zostac z malym a przejscie na zaoczne to jednak kasa.

Anula ja sporą część ubranek po Nikosiu sprzedałam ale głównie 56, 62, 68 cm
teraz mi została partia 74, 80, 86 i pomału 92 cm bo mój synek wchodzi już w 98 i 104 cm zależy jaka rozmiarówka :)
muszę obfotografować ciuchy i zacząć wystawiąc bo dom z gumy nie jest hihihi :)

reklama
Do góry