reklama
Dominisia123
mama Wici <3
no w zeszłym roku już dawno kurtek nie nosiłyśmy..
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam witam ją w dobrym humorze
Mój synek już drugi dzień nie budzi się o 6 na kaszke wczoraj i dziś pezespal od 20 do 8:40, więc jestem wysłana
Dominisia-zdrowia dla małej, ją wyprowadziła się z domu 3 tyg. Po 18 urodzinach czyli jak tylko prawnie mogłam
Asik-wspolczuje ciężkich nocek
Milena- może wątek z przepisami kulinarnymi?
Mój synek już drugi dzień nie budzi się o 6 na kaszke wczoraj i dziś pezespal od 20 do 8:40, więc jestem wysłana
Dominisia-zdrowia dla małej, ją wyprowadziła się z domu 3 tyg. Po 18 urodzinach czyli jak tylko prawnie mogłam
Asik-wspolczuje ciężkich nocek
Milena- może wątek z przepisami kulinarnymi?
Zima daje nam popalić .. ) ale dołować się laski ) będzie dobrze , jeszcze troszkę i zaświeci słoneczko - kiedyś musi , nie ??? )
Happy wątek z przepisami ależ prosze ; )) : https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ysznego-kalorycznego-p-i-dietetycznego-17058/ jest na młodych od kilku lat .
Happy wątek z przepisami ależ prosze ; )) : https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ysznego-kalorycznego-p-i-dietetycznego-17058/ jest na młodych od kilku lat .
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Milena-nie wiedziałam ze jest Muszę tam zajrzeć bo pomysłów na obiady brak
No to nie mam pomysłów, muszę najpierw zobaczyć co już jest
Ją już mam posprzatana, Dennis mnie dziś zaskakuje i teraz bawi się u siebie w pokoju 0d 20 min
No to nie mam pomysłów, muszę najpierw zobaczyć co już jest
Ją już mam posprzatana, Dennis mnie dziś zaskakuje i teraz bawi się u siebie w pokoju 0d 20 min
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Milena -przejzalam i pomyślałam o wątku "polecam-odradzam" czyli nasze opinię na temat wózków, lozeczek i innych akcesoriów dla naszych maluszkow bo przecież czasem coś kupimy np. Wózek i jest bardzo awaryjny i warto poinformować inne mamy a innym razem kupimy coś co jest super
Happy co prawda na Młodych takiego nie ma ...ale jest tu Polecam - Odradzam i każda z nas może tam spytać , doradzić i odradzić :-)
Hej;-) Nie pisalam kilka dni, ale jakos nie mam ostatnio weny tworczej.. juz chce urodzic, bo jestem mega zmeczona ehh...;/;/ Na dodatek dopadlo mnie jakies przeziebienie.. jeju jeszcze tego mi brakowalo.. Łapią mnie skurcze co jakis czas.. ale nie takie twardnienia.. w sumie one tez, ale takie skurcze porzadne ze az mnie zgina.. no ale co z tego sa w dzien ze 3-4 I to wszystko, brzuch pobolewa I na tyle to by bylo.. W poniedzialek mam wizyte u poloznej zobaczymy co powie.. Moze juz mnie wezmie do tego czasu, bo juz nie mam ochoty tam jezdzic I za kazdym razem sluchac czegos nowego.. Mała jest juz bardzo nisko bo jak sie kąpie I schyle pod prysznicem to czuje ją, a wczoraj jak lezalam na boku to mialam wrazenie jakby mala pchala tak mocno glowe mi tam na dole, az mnie kłuło tak dziwnie.. Wczoraj znowu mi wyleciało tak duzo śluzu wodnistego.. Czekamy dalej... Ide zrobic rosół, moze postawi mnie troche na nogi..
reklama
Magda a tak sie bałaś wcześnie urodzić .. a tu prosze 39tc i cisza ;P
Współczuje tylko męczarni z brzuchem . Sama przenosiłam i w s lato toczyłam się z bandziorem ;PP Jak coś wylatuję i sa jakieś skurcze to może już jakieś rozwarcie się robi ....
Współczuje tylko męczarni z brzuchem . Sama przenosiłam i w s lato toczyłam się z bandziorem ;PP Jak coś wylatuję i sa jakieś skurcze to może już jakieś rozwarcie się robi ....