reklama
Kasiek wspolczuje. Kac coś okropnego.
Bylam na wywiadówce. nic ciekawego. pogadali, ponarzekali i do domu.
odebralam Filipa opinie od wspomagającej i tyle mnie tam widzieli.
Ł teraz frytki smazy. Mam gulasz z kaczki, top potem jakąś kasze ugotuje, a chlopcom?? moze makaron.
23may ja uczylam sie naopiekuna osoby niepelnosprawnej. Szkola jak szkola, ale jesli nie widzisz sie w roli zmieniającej pampersa dla obloznie chorej babci ( takie praktyki mielismy ) to nie radze isc.
Bylam na wywiadówce. nic ciekawego. pogadali, ponarzekali i do domu.
odebralam Filipa opinie od wspomagającej i tyle mnie tam widzieli.
Ł teraz frytki smazy. Mam gulasz z kaczki, top potem jakąś kasze ugotuje, a chlopcom?? moze makaron.
23may ja uczylam sie naopiekuna osoby niepelnosprawnej. Szkola jak szkola, ale jesli nie widzisz sie w roli zmieniającej pampersa dla obloznie chorej babci ( takie praktyki mielismy ) to nie radze isc.
Imprezowiczka ) A kac morderca nie ma sercaHej nadrobiła bym ale byłam na imprezie i mam kaca
Mój C śpi a ja nie mogę...
To dokładnie tak jak ja )ja nie umie spać jak DOminika nie śpi.
No , jeszcze troszkę - wytrzymasz , musisz kochanarzadko pisze bo sil i czasu brak... ale juz niedlugo
Niedziela jak niedziela . Natala śpi mam chwile na siebie . Potem znowu musze kotlety zrobić - obiadu niby dziś nie gotuję a i tak mnie gonią do roboty )Dziewczyny jak niedziela?
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Zza granicą najłatwiej nauczyć się języka ;-) przebywając wśród ludzi którzy tym językiem się posługują
U mnie dupa ...korzonki mam załatwione lekarz powiedział że do 3 tygodni nawet może boleć dostałam zastrzyk w tyłek po którym mi się jeszcze gorzej zrobiło teraz leżę w łóżku nic nie mogę robić obiad zamówiłam Nina sobie na szczęście sama kanapki umie robić więc jakoś dajemy radę
W miodzie pyszna kaczka jest :-)
U mnie dupa ...korzonki mam załatwione lekarz powiedział że do 3 tygodni nawet może boleć dostałam zastrzyk w tyłek po którym mi się jeszcze gorzej zrobiło teraz leżę w łóżku nic nie mogę robić obiad zamówiłam Nina sobie na szczęście sama kanapki umie robić więc jakoś dajemy radę
W miodzie pyszna kaczka jest :-)