reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek wspolczuje. Kac coś okropnego.

Bylam na wywiadówce. nic ciekawego. pogadali, ponarzekali i do domu.
odebralam Filipa opinie od wspomagającej i tyle mnie tam widzieli.

Ł teraz frytki smazy. Mam gulasz z kaczki, top potem jakąś kasze ugotuje, a chlopcom?? moze makaron.

23may ja uczylam sie naopiekuna osoby niepelnosprawnej. Szkola jak szkola, ale jesli nie widzisz sie w roli zmieniającej pampersa dla obloznie chorej babci ( takie praktyki mielismy ) to nie radze isc.

kasiek zazdroszcze imprezki, ja juz zapomnialam co to ;-)

rzadko pisze bo sil i czasu brak... ale juz niedlugo :-p

Hej nadrobiła bym ale byłam na imprezie i mam kaca
:p:p Mój C śpi a ja nie mogę...
Imprezowiczka ;)) A kac morderca nie ma serca :-D:-D

ja nie umie spać jak DOminika nie śpi.
To dokładnie tak jak ja ;))

rzadko pisze bo sil i czasu brak... ale juz niedlugo :-p
No , jeszcze troszkę - wytrzymasz , musisz kochana

Dziewczyny jak niedziela?
Niedziela jak niedziela . Natala śpi mam chwile na siebie . Potem znowu musze kotlety zrobić - obiadu niby dziś nie gotuję a i tak mnie gonią do roboty ;))

reklama
Zza granicą najłatwiej nauczyć się języka ;-) przebywając wśród ludzi którzy tym językiem się posługują

U mnie dupa ...korzonki mam załatwione :dry::sorry: lekarz powiedział że do 3 tygodni nawet może boleć dostałam zastrzyk w tyłek po którym mi się jeszcze gorzej zrobiło :sorry: teraz leżę w łóżku nic nie mogę robić obiad zamówiłam Nina sobie na szczęście sama kanapki umie robić więc jakoś dajemy radę :-p

W miodzie pyszna kaczka jest :-)

Do góry