reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sprzedawca-w polsce pracowałam w zawodzie i lubiłem ts pracę, teraz nie mam takiej możliwości bo musialabymznac angielski perfekcyjnie

reklama
ucze sie ale niestety nie mam talentu do języków obcych i ciężko mi to idzie...
niemieckiego uczyłam sie 9 lat i za dobrze nie umiem :/

to nie jest tak ze nie znam wogóle bo do lekarza z małym chodze i na zakupy i sie dogaduja a w firmie gdzie wszyscy jestesmy zatrudnieni to 95% polaków pracuje...
ja wole być tu z kiepską znajomością języka niż w polsce bo tam przy naszych zarobkach pewnie nawet nie moglibyśmy wynając mieszkania

w Pl nie jest znowu az tak zle. da sie normalnie zyc. Mysle ze gdyby Ty i Twój P. pracowali to normalnie byscie mogli wynajasc mieszkanie .

ja zarabiałam 1500 zł a mój P. jakieś 1600zł a kawalerka w P-ń to ok. 800zł za sam czynsz, a gdzie jeszcze opłaty i jedzenie... no i nie miałabym jak wrócić do pracy... bo nie miałabym z kim małego zostawić...
czasem myśle o tym zeby wrócić ale nie mam do czego wracać więć po co ?

zalezy w jakim miescie to mieszkanie. U nas za tyle byś miala 2 pokojowe mieszkanie conajmniej ;)

Przeciez w Uk. zycie tez kosztuje i napewno nie jest tak kolorowo ;)

nie jest tak ze mamay kokosy ale nam na wszystko starcza i jak narazie mam z kim dziecko zostawic po powrocie do pracy i...jestem z dala od ojca i macochy,dopiero tutaj mam spokoój i własne życie a języka sie z czasem naucze.
teraz nie pracuje a i tak nam na wszystko starcza... narazie nie chce wrócić do pl ale moze kiedys

reklama
Do góry