reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej u nas oki jeszcze ;)

Dorota ja teraz jestem dokładnie w 15tyg ciąży a wózek identyczny jak na zdjęciu tylko mój ma tą spacerówke tzn adapter do niej popsuty ale dzić zamawiam części bo znalazłam ;)

Kasiek nie prędkko się dowiemy płeć dopiero w październiku mam USG chyba ,że położna coś wymyśli :)

Fotki wrzuce jutro swoje i małej jak będziemy ogarnęte bo dziś to raczej fot brzucha nie mam ani zołzika:-)
uciekam bo brat mnie męczy na facebooku i mnie drażni pisaniem o głupotach swoich ma 12lat a rozum 10latka okropny jest

Snopy zapomniałam o tobie ten kolor wygląda szałowo ślicznie ci w nim

Ostatnia edycja:
reklama
Jak sobie dziewczyny radzicie z obowiązkami domowymi a dzieckiem małym? Bo ja mam czasem ciężko, brakuje mi czasem czasu i nerwów na wszystko:(

Czy u was też babcie tak rozpieszczają wasze pociechy? Bo u mnie czasem przez to wszystko nie mogę sobie poradzić. Ja mówię nie a teściowa tak:( I co robić?

Czy mamie należy się czas na naukę? Co o tym sądzicie? Chciałabym się kształcić dalej ale nie wiem czy wydole dziecko , dom i jeszcze nauka :(

Hej dziewczyny , strasznie mi głupio że tak wpadam i wypadam ale czasami to nawet nie mam czasu zetrzeć potu z czoła :/
wczoraj od 6 rano byłam sama z małą aż do teraz, mąż wrócił dopiero z pracy.
Byłam z małą na szczepieniu, strasznie płakała, teraz też marudzi, ale nie wiem czy marudzi jak zawsze czy to przez te szczepienie.

W końcu mi ją zważyli i waży już 4806gr czyli w miesiąc przybrała 1,4kg :) ale się cieszę :)

Nadalka duża ta twoja córa ,a po szczepieniu to i moja marudzi później przejdzie jej z dwa dni trzeba odpukać ;) Możesz jej zrobić zimny okład jak ja robiłam na szczepionki wiki i jej ból przechodził

reklama
Do góry