reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorota Filip jak mial te 3, 4 nawet 5 lat to tez stawał w kącie. i to skutkowalo.
Teraz jest ciut starszy. w napadzie szalu nienawidzi jak ktoś na niego patrzy. no dzial to jak plachta na byka. a racji tej ze mala pluskwa Oskar lazi za nim jak cien, wiec F chcąc poplakac w samotnosci , ponarzekac na niesprawiedliwy swiat, wredną matke idzie do lazienki.i te zamykanie to bylo takie ze tylko na klamke. na kluczyk mozna u nas od srodka. F wiedzial ze puki sie nie uspokoi to niech nie wychodzi bo oddeleguje go spowrotem.

Pamietam ze jak bylam w wieku F chowalam sie w szafie jak bylam zla, rozwscieczona.

musze kawe. od rana tylko jedną i energetka wypilam i czuje ze siedze obk swojego ciala.

reklama
Milena powtórzę... LITOŚCI!!!

Vi może i sztuka to była już nie pamiętam:p

Eve fajny ten wózek:) czerwony?? A powiedz dokładnie w którym Ty tygodniu jesteś?? Będziesz miała teraz jakieś USG?? Bo ciekawa jestem kto tam Ci siedzi:)

MAleństwo
co masz na myśli inaczej wychowywać??

Wampi
ja jestem zboczona i prawie od 3 lat segreguje Dominika 2 lata 9 miesięcy, Dominika 2 lata 10 miesięcy i też wydarzenia np. ZOO 01.05.2010r.

Renata
zdrówka dla Filipa:)

Snoopy dawaj marchewę;)

czesc dziewczyny

Jestem w dolku nie wiem co mama myslec co robic :( bylam dzisiaj u ginekologa powiedzial ze bylby to 7 tydz zrobil mi usg i powiedzial ze ciaza jest ale nie ma plodu :( czy ktoras z was tez tak miala ? kazal mi isc na bhcg ide jutro ale obiawiam sie najgorszego :( powiedzial ze moze pozniej zaszlo do zaplodnienia i ciaza moze byc za wczesna i dlatego nic nie widac :( tak sie boje siedze i rycze ... tak bardzo pragne tego dziecka ze nie wyobrazam sobie tego ;((

OLCIAAA - spokojnie może jest wczesna ciąża po prostu i póki co nie widać jeszcze nic nie załamuj się na zaś ! często jest tak że w połowie ciąży lekarze jednak stwierdzają że walnęli się o kilka tygodni ;-) głowa do góry !

kasiek mówisz i masz właśnie skończyłam:-D
Zdjęcie0793.jpg
Mąż mi się zapienił jak mu zdjęcie wysłałam:-D

Olcia tak jak Femmka pisze;-) napewno będzie dobrze;*

kurde skasowal mi sie post :(
Olcia szwagierka tak miala w 6tyg gin powiedzial ciaza jest ale pusty pecherzyk poszla na prenatalne i wszytsko bylo ok . terazjest w 5 mie a to juz 3 ciaza
wampi - miesiacami jak snoopy

Hej wam ;)

Dawno tu nie pisałam, bo laptop mi padł. Jedynie u rodziny was podczytywałam, ale nie było jak odpisać. ;p

Po długiej przerwie oznajmiam, że moje życie stało się męczarnią. ;/
Jest gorąco i przez samo to się żyć nie chce. ^^ Do tego strasznie swędzi mnie pierś prawa, której 'sutek' okropnie napuchł. Dół brzucha też strasznie swędzi. Do tego rozstępy i normalnie żyć nie umierać. ;) Stosuje parafinę, bo mi to ciotka poradziła, ale to jest rozwiązanie na parę minut..;/ Wizyte mam 17 września dopiero, a 30 sierpnia idę na USG. ;) Czuje ruchy Zuzanny, która daje w kość w nocy szzególnie. Chociaż od wczoraj, coś się w ogóle nie rusza. :baffled:

Pozdrawiam wszystkie mamusie. ;p

alex napisałam tak bo Ty napisałaś że rozumiesz jak zamykaja 6 letnie dziecko , wiec dla mnie rozumiem znaczy w sumie nie mam nic przeciwko...:
soksy - pamietamy witaj z powrotem . duzo zdrowka dla was:)
magda- no pogoda plata nam figle straszne . Jesli chodzi o artykuł straszne ja rozumiem 6lenie zamknac ale 3 mies. szok!
bo ja np wcale nie rozumiem jak mozna zamykac dzicko w pokoju czy łazience..
rozumiem jeśli dziecko ma karę siedzenia w pokoju ale z otwartymi drzwiami ale nie zamkniete :no:

wampi ja segreguję zdjęcia latami , do tego w kazdym roku mam foldery podpisane miesiącami i np w maju foldery: zoo , plaża, Klify , i różne - tu wrzucam te pojedyńcze różne zdjecia z podórka , placu zabawm z domu , z wizyty u kogoś ..
i tak kazdy miesiąc ;-)
niektóre nawet dni w poszczególnym miesiącu podpisuję dokładną datą jesli ja pamiętam ;-) np folder: 24.11 - urodziny Victorii ;-)
no i alezy ile tych zdjęć masz bo ja mam ogrom :-p na jednej płycie by sie nie zmieściły ;-) mam bardzo dużo GB samych zdjęć ! chyba aż za dużo :-p

olcia będzie dobrze zobaczysz:*

to by było na tyle
poza tym ze mam w domu serniczek rosa:-p i wcinam sobie :-D

reklama
Vi - tak bo rozumiem oczywiście jak chyba sali napisala przy zapalonym swietle bo to rzecz jasna , ale znam dzieci których inaczej nie uspokoisz . co nie znaczy , że ja tak bedę robiła mam nadzieje , że jednak nie , ale nie wiem co bedzie za pare lat .
ale serniczkiem to byś sie podzielila :D
Aurelka- uroki ciązy nic nie poradzisz , bedzie dobrze nie martw się :)

Ja posprzatalam mieszkanko , młody poszedł z siostra na zakupy a ja siedze i szybko odpisuję poki mam chwilkę :)
Dzisiaj burze nas ominęly na szczęście:)

Do góry