reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini dobrze, że to nie silniejsze trzesienie :tak:
Ja za jedzenie codziennie greckiej kuchni zabiałabym :-D po prostu ją kocham, musaka, sałatka grecka, pita, ser feta oliwki, aż mi ślinka cieknie ;-)

Julka jak zwykle przesypia najładniejszą pogodę, dzisiaj chyba na rekord idzie bo już od 12ej śpi ;-)

reklama
MYRSINI ubiegłaś mnie bo miałam właśnie pytac czy myślałaś już nad imieniem :-) dobrze że trzęsienie było slabe... Oj pamiętam właśnie tą inną dziewczyne co tu bła z Grecji, też co chwile jakieś trzęsienie ich tam straszyło :-( Kiedy masz następną wizytę?

WAMPI, KAMMA no to nieźle wam dzieciaczki śpią... Ja tęsknie za drzemkami młodego... położyc go wieczorem to sukces a w dzień to już wogóle :dry: Tylko M to potrafi... Mi niestety się nie daje :baffled:.

VI ja Ci powiem że dawałam Vibovit i nic nie dawał... A po tranie od razu różnice widac w chorowaniou

My byliśmy na dworze, trochę piłke pokopaliśmy, potem u mojej babci byliśmy, teraz zupke mlody wciąga... I za 3godz do spania... Źlem się dzisiaj czuje :-(

kaamaa, wampi
faktycznie dobrze, ze dzieciaczki tak śpią Wam, mój potwór to też nie zawsze, chociaż dziś rownież pobija rekord ( uciął sobie już 2 drzemkę) ale to chyba dlatego, ze chory :-(

Dorotar - miłego wypadu :tak:

Marysini oj dobrze,dobrze że nie mocniejsze te trzęsienie. Mmm. ale z greckiej kuchni, to też bym sobie coś zjadła, a Ty szczęściaro masz ją na codzień ;-)

U nas katastrofa! pękła rura od zimnej wody i zalaliśmy sąsiadów do parteru na całym pionie.. a my mieszkamy na 5 piętrze.. akcja od 6 rano.. masakra.. :(

wampi odpoczywaj ile wlezie..

Snoopy zgodzę się. Ja też biorę tabletki anty i nie czuję się po nich zbyt dobrze.. jestem taka okropnie nerwowa.. i nie martw się, Twojemu M na pewno nic nie będzie! :*

fikusek nie zarażaj tylko mnie, bo muszę być teraz w dobrej kondycji!

anetka to poobserwuj i wtedy zadecyduj jak zadziałać

sali nawet mi nic nie mów. Moja znajoma, która ma syna w wieku Majki mieszka blisko tego miejsca.. przerażające!

rox powodzenia na sesji! znam ten ból ! :D nie zauważyłaś chyba pytania.. co studiujesz?

mała czarna - współczuję ! Jaka ta służba zdrowia jest kopnięta! ;<

kasiek my mamy okropnego grzyba na ścianach.. w obu pokojach wylazł.. :(

Paulina ładna babka z Ciebie :D

Myrsini ja pochodzę z Jeleniej Góry? Może powiesz skąd dokładniej? Co do trzęsienia.. racja, dobrze, że nie było gorzej..

burzowata zdrowiej! i udanej studniówki :)

wampi możesz i mnie odszukać na fb! :) Ja bardzo chętnie zaproszę na swój profil.. tylko daj znać na priv :) Ciebie Paulino też :))

kaama gratuluję złożenia łóżka w końcu :D

KasiaF87 odpocznij! :)

Dobrnęłam do końca.. uff :D sumiennie Was nadrobiłam :D A teraz idę pobawić się z Majką. Tatuś znowu w pracy :)
Niedługo sesja.. masakra! Już jestem tak zmęczona, że ledwo zipię.. ale już trzy piątki w indeksie są! Więc jestem z siebie dumna. Miłego dnia :***

Outstanding a dziękuje,dziękuje :-) to Ty troszkę sobie odpocznij, bo nam jeszcze przed tą sesją klapniesz i tyle :tak:

Chciałabym, ale mam tyle na głowie, że masakra.. a znajomi ze studiów mi tylko utrudniają.. bo nie wiem.. żal im chyba, czy co. Uważają mnie za gorszą, bo mam dziecko.. i nikt z nich nie chce mi w niczym pomóc - tzn dać jakieś notatki czy powiedzieć co trzeba przygotować..

reklama
Do góry