reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja również zapraszam do nawiązania kontaktu,widziałam że Asia jest z Płocka a ja od niedawna tu mieszkam i szczerze mówiąc znam niewiele osób...Mam 22 lata i jestem w 14tc,niestety jako pilot wycieczek nie mogę pracować w tym stanie więc siedzę w domku...Również dziewczyny z innych miast serdecznie zapraszam!9404992-to mój numer gg

NO MOZE JA TAK CALKIEM NIE PASUJE DO TEMATU WATKA - jestem Tusia i mam 22 lata - zaszalm w ciaze majac 20 urodzialm majac 21 ... mam sliczna kochana corke (12.01 - skonczy 7 miesiecy) oraz cudownego meza ...

czasem widze jak ludzie na nasza rodzine patrza - albo jak ide sama z wozkiem - te oczy ludzi gapiacyhc sie na mnie - bo zapomnialm dodac ze z urody jestem bardzo delikatna i wygladam na mloda (17 -18 lat)

i tak dochodze do wniosku ze to jakies kobiety co sie tak gapia musza miec cos nie tak pod psycha ... ale coz - teraz mam to juz w powazniu

ale nie ukrywam ze jest mi ciezko - moje kolezanki ze studiow baluja - imprezuja i studiuja - a ja siedze w domku zamknieta - wychowuje dziecko - gotuje sprzatam - czasem mnie to boli - ale moja corka EWA wynagradza mi tym ze sie do mnie usmiechnie ze sie wtuli - i ze czasem jej wyjdzie powiedziec MA MA -

pozdrawiam

Witam wiecie mi się wydaje że miłość jaką obdarzają nas mężowie i dzieci to mi wynagrodzi siedzenie w domu .Ja jestem szczęśliwa że będę mogła czekać na Marcina z ciepłym obiadem pójdziemy na spacer i wiem że i on i moja córka jak sie dorośnie bedzie to doceniac

Wiecie co mam pomysł bo każdej z nas wydaje się za młodo wygladam jak dziecko itp. Może wrzucimy tu swoje fotki podpiszemy w którym miesiacu imię wiek i skad jestesmy.
Może nie jestesmy tak młodzi zobaczymy kto tu najmłodziej wyglada i podyskutujemy na ten temat.
Dzisiaj byłam u mojej P.Ginekolog i postanowiłam, że muszę ubiór zmienić i makijaż by się trochę postarzeć!!!!!! Bo okropnie się denerwuje jak wszyscy się na mnie tak "Dziwnie" patrza.

reklama

Witam a to mój brzuszek wkońcu i ja mogę pokazać

Do góry