reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam 1.75cm:-) wiec przy moich 63kg wygladam jak patyk:-D a ze przed ciaza troche przytulam to nikt nie widzi roznicy, brzuchal mam gigantyczny ale to dopiero jak sie najjem:-D ale nie dam sie chce byc sexi mamcia i bede po ciązy wazyla 63,64 i koniec;-) nie chce szafy wymieniac, poki co portki od siostry pozyczylam, ale w moje jeszcze wchodze tylko guzik musze rozpinac co mnie wkurza bo z tylka wtedy zjezdzaja;-)

reklama
Ja mam 1.75cm:-) wiec przy moich 63kg wygladam jak patyk:-D a ze przed ciaza troche przytulam to nikt nie widzi roznicy, brzuchal mam gigantyczny ale to dopiero jak sie najjem:-D ale nie dam sie chce byc sexi mamcia i bede po ciązy wazyla 63,64 i koniec;-) nie chce szafy wymieniac, poki co portki od siostry pozyczylam, ale w moje jeszcze wchodze tylko guzik musze rozpinac co mnie wkurza bo z tylka wtedy zjezdzaja;-)

Ja cała ciąze z córka nosiłam rzeczy sprzed ciązy,miałam tylko brzuch jakbym piłke wsadziła ,z tyłu nie było widac ze w ciazy jestem.Za to teraz wyglądam jak w 6 miesiącu:-D

sali04 tutaj wstawic moge tak?? Do tego watku?
szczesciara ja to chodzilam w dresach spodnie ciazowe
byly dla mnie za male juz w 6 mies mialam brzuch jak
bym nosila z 3 a emilka sie malutka urodzila

Mi sie mega opona teraz zrobila:-D a mialam slodki plaski brzuszek bez grama tluszczu, moze jak bym na rowerku zaczela jezdzic to tak bym sie nie spasla, ale jakos motywacji mi brak:-) a wystarczylo by go przed tv zaciagnac;-)

Snoopy ja teraz jezdze na rowerku,latem nie miałam weny bo za ciepło albo stale mnie w domu nie było;)Wiec sezon rowerowy otwieram zima,w ogóle latem jestem grubsza zawsze niz zimą;/

Agato tak mozesz wstawic tutaj,tylko zaloghowane osoby widza zdjecia na BB

snoopy12 ja mam steper i ćwiczyłam na nim kilka razy męczę się jak słonik parę dni temu 100 brzuszków zrobiłam i znów weny brak po za tym ja jem nie regularnie czasem 2 dni nic nie jem czasem raz dziennie i nie umiem sobie tego wygospodarowac

sali04 hmm to może najpierw wam pokażę Emilkę a siebie za jakiś czas.. no co wam będę owijać w bawełnę wstydzę się siebie

Witam;)
U nas bez zmian, maly spi cale nice z jedna pobudka. Codziennie spacerujemy od 13 do 15 w koncu mam z kim;-)ja przed ciaza wazylam 55 a na koniec 73;-)
Konniczynka moj raz narobil do wanienki;-)
Snoopy ja juz w miare schudlam ale oponka wisi:wściekła/y:
Kasiek mojej sasaiadki corka tez ma 2 latka tak samo ze pazdziernika i nic nie mowi, maja czas;-)
Agateczka a czemu wczesniej bylas zbanowana?

reklama
Anula1989 bo wysyłałam zaproszenia przez pw ale wyjaśniłam wszystko pani administrator i dała mi szansę tyle że z tym drugim kontem i bardzo się cieszę bo wiem, że to było nie rozsądne z mojej strony. A ja po prostu sobie założyłam forum by móc poznać przyjaciół ale je usunęłam i zatęskniłam za wspaniałą atmosferą która jest tu.

Do góry