Ja mam 1.75cm:-) wiec przy moich 63kg wygladam jak patyk a ze przed ciaza troche przytulam to nikt nie widzi roznicy, brzuchal mam gigantyczny ale to dopiero jak sie najjem ale nie dam sie chce byc sexi mamcia i bede po ciązy wazyla 63,64 i koniec;-) nie chce szafy wymieniac, poki co portki od siostry pozyczylam, ale w moje jeszcze wchodze tylko guzik musze rozpinac co mnie wkurza bo z tylka wtedy zjezdzaja;-)
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Ja mam 1.75cm:-) wiec przy moich 63kg wygladam jak patyk a ze przed ciaza troche przytulam to nikt nie widzi roznicy, brzuchal mam gigantyczny ale to dopiero jak sie najjem ale nie dam sie chce byc sexi mamcia i bede po ciązy wazyla 63,64 i koniec;-) nie chce szafy wymieniac, poki co portki od siostry pozyczylam, ale w moje jeszcze wchodze tylko guzik musze rozpinac co mnie wkurza bo z tylka wtedy zjezdzaja;-)
Ja cała ciąze z córka nosiłam rzeczy sprzed ciązy,miałam tylko brzuch jakbym piłke wsadziła ,z tyłu nie było widac ze w ciazy jestem.Za to teraz wyglądam jak w 6 miesiącu
A
Agateczkaa
Gość
sali04 tutaj wstawic moge tak?? Do tego watku?
szczesciara ja to chodzilam w dresach spodnie ciazowe
byly dla mnie za male juz w 6 mies mialam brzuch jak
bym nosila z 3 a emilka sie malutka urodzila
szczesciara ja to chodzilam w dresach spodnie ciazowe
byly dla mnie za male juz w 6 mies mialam brzuch jak
bym nosila z 3 a emilka sie malutka urodzila
Mi sie mega opona teraz zrobila a mialam slodki plaski brzuszek bez grama tluszczu, moze jak bym na rowerku zaczela jezdzic to tak bym sie nie spasla, ale jakos motywacji mi brak:-) a wystarczylo by go przed tv zaciagnac;-)
sali04
Mama-to moja kariera
Snoopy ja teraz jezdze na rowerku,latem nie miałam weny bo za ciepło albo stale mnie w domu nie byłoWiec sezon rowerowy otwieram zima,w ogóle latem jestem grubsza zawsze niz zimą;/
Agato tak mozesz wstawic tutaj,tylko zaloghowane osoby widza zdjecia na BB
Agato tak mozesz wstawic tutaj,tylko zaloghowane osoby widza zdjecia na BB
A
Agateczkaa
Gość
snoopy12 ja mam steper i ćwiczyłam na nim kilka razy męczę się jak słonik parę dni temu 100 brzuszków zrobiłam i znów weny brak po za tym ja jem nie regularnie czasem 2 dni nic nie jem czasem raz dziennie i nie umiem sobie tego wygospodarowac
sali04 hmm to może najpierw wam pokażę Emilkę a siebie za jakiś czas.. no co wam będę owijać w bawełnę wstydzę się siebie
sali04 hmm to może najpierw wam pokażę Emilkę a siebie za jakiś czas.. no co wam będę owijać w bawełnę wstydzę się siebie
A
Agateczkaa
Gość
sali04 a ja was nie widziałam :-)
Anula1989
Fanka BB :)
Witam
U nas bez zmian, maly spi cale nice z jedna pobudka. Codziennie spacerujemy od 13 do 15 w koncu mam z kim;-)ja przed ciaza wazylam 55 a na koniec 73;-)
Konniczynka moj raz narobil do wanienki;-)
Snoopy ja juz w miare schudlam ale oponka wisi
Kasiek mojej sasaiadki corka tez ma 2 latka tak samo ze pazdziernika i nic nie mowi, maja czas;-)
Agateczka a czemu wczesniej bylas zbanowana?
U nas bez zmian, maly spi cale nice z jedna pobudka. Codziennie spacerujemy od 13 do 15 w koncu mam z kim;-)ja przed ciaza wazylam 55 a na koniec 73;-)
Konniczynka moj raz narobil do wanienki;-)
Snoopy ja juz w miare schudlam ale oponka wisi
Kasiek mojej sasaiadki corka tez ma 2 latka tak samo ze pazdziernika i nic nie mowi, maja czas;-)
Agateczka a czemu wczesniej bylas zbanowana?
reklama
A
Agateczkaa
Gość
Anula1989 bo wysyłałam zaproszenia przez pw ale wyjaśniłam wszystko pani administrator i dała mi szansę tyle że z tym drugim kontem i bardzo się cieszę bo wiem, że to było nie rozsądne z mojej strony. A ja po prostu sobie założyłam forum by móc poznać przyjaciół ale je usunęłam i zatęskniłam za wspaniałą atmosferą która jest tu.