reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali04 jak zaszlam w ciaze mialam 17 urodzilam w wieku 18 i jak bylam w szpitalu juz po porodzie w dniu wypisu polozne napisaly mi w karcie wiek 30 lat bo ja urodzilam swoje pierwsze dziecko a po sali chodzilam i pomagalam kobietom o wiele starszym przystawiac dziecko do piersi i w dniu wypisu mowie ale szanowne panie polozne ja mam 18 lat to myslalam ze im galki wyskocza.. dopiero jak pokazalam dowod to uwierzyly ale widac te zdjecia np ostatnio dodane najnowsze zdjęcia - Garnek.pl

Tam sa wszystkie ostatnio dodane zdjecia musisz podac link do swojego profilu i hasło

reklama
outstanding ja się nie przejmuję tyko przykro jak człowiek nie ma z kim wypić kawy pójść na spacer.. i to że każdy krytykuje mój obecny wygląd mąż rodzina..

sali04 i ja będę tam trzymać swoje zdjęcia i nikt obcy ich nie zobaczy tak? nie pokaza sie w ostatnio dodane?

Ja tez mam tam zdjęcia ,ustawiasz hasło i tyle,poza tym na tyle zdjec nikt nie pozna akurat ze to ty i twoje dziecko,takze spokojnie;)

outstanding ja się nie przejmuję tyko przykro jak człowiek nie ma z kim wypić kawy pójść na spacer.. i to że każdy krytykuje mój obecny wygląd mąż rodzina..

sali04 i ja będę tam trzymać swoje zdjęcia i nikt obcy ich nie zobaczy tak? nie pokaza sie w ostatnio dodane?

ja mieszkam daleko od rodziny.. prawie zawsze jestem sama.. mąż pracuje.. do tego teściowie mnie nie akceptują.. :) Jeśli będziesz chciała pogadać to pisz.. na priv :)

Nie rozumiem,jaki wygląd??A co ich obchodzi jak wyglądasz???niech na siebie spojrzą,kazdy jest inny to Twoja sprawa ,skoro ci dobrze z tym wyglądem to w dupie z nimi,skoro niedobrze to trzeba sie wziąsc za siebie;)7 miesiecy od porodu mineło to jeszcze schudniesz jak sie postarasz;)

Ja w ciązy z Ala przytylam do 93kg.... z wagi 63.... takze tak samo jak ty i powiem Ci ze do roku walczyłam z waga i udalo mi sie wazylam 61:-D przed ta ciąza tez wazylam 63, troche sie spaslam bo nie wiedzac ze mam juz dzidzie w brzuszku mialam napady lakomstwa dostc solidne w 3tyg 3kg przytylam w kiecke nie moglam wejsc jak szlismy na wesele:-D teraz waze juz 70 i jakos nie panikuje, przyszly to i pojda. Zobaczysz ze schudniesz i wszystko bedzie ok:tak:

sali04 boje sie takich portali jakas przewrażliwiona juz jestem
od tego wszystkiego to motywacji brak maz nie wspiera rodzina
ciagle kaze cwiczyc wode pic i biegac no tragedia;/
wyglad to ze teraz gruba jestem o to im chodzi..

outstanding z tesciami mam tak samo wcale mnie nie akceptuja
juz nie mowie o jego rodzinie bo moja tesciowa wszsytkimi dziecmi
sie interesuje dzwoni odwiedza daje prezenty a mojemu dziecku
nawet czekolady nie kupi nie zadzwoni itd.. swieta w tym roku
u niej i wcale mi sie to nie widzi..;/ wiem ze mamy pojechac
na wigilie najpierw do tesciowej potem do mojej rodziny spac
i 2 dzien swiat caly u mojej rodziny to jedyny plus

snoopy12 ja cie kobietko podziwiam 3 dziecko w drodze jak ty sobie
radzisz ja nie dala bym rady chyba choc mazy mi sie wieksza rodzinka
bo sama bylam jedynaczka ale moj M nie chce wiecej dzieci ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja w ciązy z Ala przytylam do 93kg.... z wagi 63.... takze tak samo jak ty i powiem Ci ze do roku walczyłam z waga i udalo mi sie wazylam 61:-D przed ta ciąza tez wazylam 63, troche sie spaslam bo nie wiedzac ze mam juz dzidzie w brzuszku mialam napady lakomstwa dostc solidne w 3tyg 3kg przytylam w kiecke nie moglam wejsc jak szlismy na wesele:-D teraz waze juz 70 i jakos nie panikuje, przyszly to i pojda. Zobaczysz ze schudniesz i wszystko bedzie ok:tak:
outstanding zaprosiłam;)

Ja zawsze wazyłam 55-57 kg. przy wzroscie 170cm
Z synem przytyłam 15 kg. i potem w ciągu pól roku wazyłam znowu 55 kg.
Z córką przytyłam 10 kg.i niby przy porodzie to od razu zgubiłam ,ale przytyłam troche przed ciaza i w ciągu 5 lat ogólnie przytyłam 10 kg teraz i waze 66,6 haha diabeł za skóra;P

Ostatnia edycja:
reklama
Dlaczego zmieniłas avatarek,taka ładna Emileczka była;)

Czy ja wiem,jak sie jest szczupłym to widac ze 10 kg sie przytyło.Mi to wchodzi w brzuch i cycki,tyłka nie mam ,nogi chude a więc pól biedy bo brzuszek szybciej idzie zakryc;)

Agata mozesz fotki wstawic na profilu BB i wtedy nikt zalogowany ich nie zobaczy;)

Do góry