reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza łaał ale Hania zdolna dziewczynka, piękne prace.
A z Mikim idziecie do ortopedy w moje urodziny ;-)

Wiktoria podziwiam Cię kobieto! a co do odstawiania tabletek, to te "nowoczesne" wcale nie trzeba rok przed staraniami odstawiać wystarczy 3 miesiące, do tego brać kwas foliowy i można działać:tak:

Kasiek dzieci strasznie szybko się zamieniają nie do poznania, piękne kobitki jesteście :-)
Moja miała identyczne "wymiary" jak Domka na szczepieniu na 1,5 roku, teraz nosi ubranka na 92-98cm wszyscy mówią że wygląda "starzej" niż jest w rzeczywistości.

Młoda rozmiarem nie ma co się sugerować, bo co "kraj to obyczaj" ale faktycznie Rafał dłuugaśny jest, śliczny facet.

Herbata cudny brzusio, wysoko jeszcze się trzyma :tak:

reklama
Witam wieczorkiem :)
Tak ogólnie odpisze :-) dziękuje że mnie podziwiacie jakoś daje rade ale czasem jest trudno ale jakoś czas leci :-) dni mijają.Co do budowania domu my dopiero mamy w planach działki też nie mamy dopiero zostaje przekształcana z rolnej na budowlana a druga sprawa pieniądze :-/ dom kosztuje i to bardzo dużo niestety,na razie mieszkamy z moimi teściami mamy swoje piętro :-)..

Ja teraz próbuje coś swojego rozkręcić widziałyście zapewne w suwaczku że robię biżuterie na razie idzie pomalutku i słabiutko ale może coś się rozkręci

Herbatka śliczny brzusiu :-)

Ostatnia edycja:
Herbata, upartą masz tą Marlenkę czekam na Twój poród prawie jak na swój... Idźcie już na porodówke;). A brzuszek masz piękny i duży. Naprawdę prawdziwe jajo ;) Mała może się przeciągała. No byle by te ostatnie dni nie były dla Ciebie męczarnią ;*
Kasiek, Dominika ma słodką czapeczkę na 1. zdj. wygląda jak Mały krasnalek, w ogóle jest prześliczna.
Liza, Hania naprawdę jak na swój wiek to bardzo ładnie i estetycznie wykonuje prace. Może ona ma jakiś talent plastyczny ??
Wiktoria, ja również podziwiam, ze dajesz radę sama z dwójką dzieci. Ja czasem z moją mogę oszaleć i nie wyobrażam jakby miało D. nie być... Chociaż jakbym musiała to może i jakoś by to było kwestia organizacji pewnie.

Moje dziecko już śpi. Nauczyła się piszczeć i wydawać z siebie "meeee" "eeeeee" i coś w stylu radosnego "nie" i ciągle piszczy. Wrzuciła dzisiaj swoje buty do pralki ;P i jak się bawiła to non stop przeglądała się w lusterku na macie edukacyjnej. Ale naszczęscie już padła i śpi ;)

Hellow. U nas dalej lato tej jesieni;) Pięknie i słonecznie było za dnia. Po pracy obskoczyłam 2 sklepy, Małej kupiłam kilka ubrań a tak to czas w 3kę spędziliśmy.

Femcia takie kredki ma Martynka do malowania po ciele i po wannie KREDKI DO KĄPIELI WANNY 8 KOLORÓW somap TYCHY (1847569417) - Aukcje internetowe Allegro kupowałam u nas w hurtowni za 11zł. Fajne są. Zdrowia dla Ninki:)

Kasiek Martynka na Dzień Dziecka dostała duży wózek dla lal. Też go lubi. Taki
DSCN0549_640x480.jpg ma też nosidło

Kaamaa fajny wózek. Nasza ma taki jak wyżej:-) Jest zadowolona bardzo. Zwłaszcza jak ją samą w nim wożę:-D

Młoda kurcze aż wierzyć się nie chce, że Rafcio ma już 86 rozmiar:szok::szok: może to lewa numeracja. Szkoda, że chcesz rezygnować ze szkoły, najpierw się zastanów czy aby na pewno musisz. Może ktoś na czas szkoły pilnowałby Małego. A tata Rafcia się uczy?

Elwirka
zdrówka i radości oraz sukcesów dla Oliwki z okazji urodzin:-):-):-) Szkoda, że macie tak przerąbane te wstawania, a może na siłę spróbuj ją usypiać jak Ci się tak wcześnie zbudzi. W końcu się przyzwyczai jak ją raz drugi na siłę uśpisz i będzie Ci wstawać później.

Kasiek zdróweczka i radości dla Twojej Małej:-):-)

Wiktoria cudne masz te kolczyki i bransoletki. A gdzie cennik?

Gosdia do roku używa się szczoteczki silikonowej do czyszczenia ząbków. A potem jest szczoteczka po 1rż. Trzeba czyścić.

Herbata uparta ta Twoja Mała. Zdrówka dla Ciebie, niech ta infekcja idzie precz! Ja też na koniec ciąży byłam rozsypana jeżeli o zdrowie chodzi. A zaczynałam jako idealna pacjentka w ciąży.

Beacia gratuluję nowego ząbka:-)

Vegas z tą szczoteczką to nie koniecznie :-p ja na początku używałam tą nakładaną na palec, a później jak małej zaczęły żeby na potęgę wychodzić to nie było szans wszystkich dobrze domyć, ja używam takiej szczoteczki i jak widać można ją od urodzenia używać ;-) ( chociaż moim zdaniem do pojawienia się pierwszych ząbków nie ma to większego sensu)
SZCZOTECZKA do ZĘBÓW 0-2 lat JORDAN kolorki NEW (1842156975) - Aukcje internetowe Allegro

I dodam tylko że Julka ją uwielbia, cały dzień mogłaby z Nią w budzi chodzić :-D

Kaamaa no na palec to sylikonowa o której pisałam. A taką jak Ty przedstawiłaś to Mała też ma:) Fajna jest.
Ogólnie mówi się, że dziąsła bezzębne też trzeba myć w końcu dziecko je i bakterie się osadzają. Ja nie myłam Małej gdy nie miała zębów, ale jak już miała kilka to myłam.

reklama
Do góry