reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
wampi no duzy duzy ;-) a ciezki ;-)
herbatka juz nie moge sie doczekac twojego malucha ;-)
herbatka juz nie moge sie doczekac twojego malucha ;-)
umi2
Fanka BB :)
Młodamama o widze że Twój syn sie tak samo nie miescił w gondolce jak mój Kacper
Herbata Lekarz mnie pocieszył ze po porodzie moze byc ok i ja sie uczepiłam tej myśli. A te dodatkowe tygodnie? No cóz, dla mnie swiadome były 2 a nie 3 to tez wiele dalo. Poza tym to głupie, ale ja dałam czas Kacprowi na urodzenie sie do 29 kwietnia tak zebym zdązyła na matury, pisemne. Kolejne pozwolenie na wychodzenie mały miał od 5 maja po południu do 8 tak żebym znowu zdążyła na kolejne pisemne. Jak to mówią, głupi ma zawsze szczęscie i 6 maja mały zaszczycił nas swoją obecnością
wampi mój Kacper w 86 chodził tez jak miał roczek ale jak miał juz 1,5 to w 92 ganiał
Herbata Lekarz mnie pocieszył ze po porodzie moze byc ok i ja sie uczepiłam tej myśli. A te dodatkowe tygodnie? No cóz, dla mnie swiadome były 2 a nie 3 to tez wiele dalo. Poza tym to głupie, ale ja dałam czas Kacprowi na urodzenie sie do 29 kwietnia tak zebym zdązyła na matury, pisemne. Kolejne pozwolenie na wychodzenie mały miał od 5 maja po południu do 8 tak żebym znowu zdążyła na kolejne pisemne. Jak to mówią, głupi ma zawsze szczęscie i 6 maja mały zaszczycił nas swoją obecnością
wampi mój Kacper w 86 chodził tez jak miał roczek ale jak miał juz 1,5 to w 92 ganiał
Agniieszka
U nas zeby nie bo patrzylam i nic ni widac jest tak jak bylo a dzis kolejny dzien wyje i wyje...
A dziewczyny sa moze takie kubki niekapki dla takich malych dzieci? Bo ten moj to na butelke patrzec nie moze od razu ryk...
A dziewczyny sa moze takie kubki niekapki dla takich malych dzieci? Bo ten moj to na butelke patrzec nie moze od razu ryk...
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj potrafi ale to takie życie ciągle osobno.:-(wiktoria12 człowiek potrafi sie do wszystkiego przyzywczaić. Z jednej strony to dobrze bo bez pieniedzy zyc sie nie da, a z drugiej. Na pewno za sobą tesknicie.
Herbata doskonale cie rozumiem ja 2 tygodnie przed termine dowiedziałam sie, że z nerka Kacpra nie jest dobrze i tez czułam sie jakbym z kija przez głowe dostała, a odattkowo to okropne czekanie... bo przenosiłam o 3 tygodnie
edit kasiek 88 ciekawy pomysł
Śliczny i duży jak na 3 miesiąceumi dokładnie za małe. 2o pazdziernika idziemy na szczepienie to zobacze ile ma wzrostu
a o to moje kochaniie ;***
Zobacz załącznik 395620Zobacz załącznik 395621Zobacz załącznik 395622Zobacz załącznik 395623
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Wiktoria Rafik jutro skonczy 4 miesiące ;-)
wiktoria12
Mama i żona :)
A no faktycznie popatrzyłam teraz na suwaczek :-) ale śliczny jest :-) chciało by się mieć jeszcze takiego małego dzidziusia
Liza
Joł ;P
Hania juz w domku, pani pochwaliła ją baaaaardzo bo jest grzeczna duzo mówi, pięknie maluje, rysuje i wogole jak na 5latek to jest bardzo zdolna :-) jestem z niej dumna, na koniec postu wstawiam dwie prace Hani, wisza w szkole na tablicy
młoda ale Rafik długi :-)
Moj miki teraz nosi ubranka 80(na styk są) i 86 :-) ale wiesz to tez od firmy zalezy ;] kazda ma jakies swoje wytyczne i tak moze byc ze 86 za male ;]
Herbata ale masz uparciucha! :-)
Umi zlikwidowac grzywke? toc dopiero ją zrobilam zejdzie sie zanim zapuszcze narazie zrobilam sobie równą grzywe ;P bo taka na ukos mi sie nie spodobala hehehehe teraz pewnie na nastke wyglądam okrutne to jest... heh
wiktoria to juz nie chcecie wiecej dzieci? Co ile widujesz sie z mężem?
Witam nowa mame;-)
Hania juz w domku, pani pochwaliła ją baaaaardzo bo jest grzeczna duzo mówi, pięknie maluje, rysuje i wogole jak na 5latek to jest bardzo zdolna :-) jestem z niej dumna, na koniec postu wstawiam dwie prace Hani, wisza w szkole na tablicy
młoda ale Rafik długi :-)
Moj miki teraz nosi ubranka 80(na styk są) i 86 :-) ale wiesz to tez od firmy zalezy ;] kazda ma jakies swoje wytyczne i tak moze byc ze 86 za male ;]
Herbata ale masz uparciucha! :-)
Umi zlikwidowac grzywke? toc dopiero ją zrobilam zejdzie sie zanim zapuszcze narazie zrobilam sobie równą grzywe ;P bo taka na ukos mi sie nie spodobala hehehehe teraz pewnie na nastke wyglądam okrutne to jest... heh
wiktoria to juz nie chcecie wiecej dzieci? Co ile widujesz sie z mężem?
Witam nowa mame;-)
Załączniki
reklama
hej.
u mnie dzisiaj ładna pogoda, taka lekko wietrzna ale ciepła.
Obejrzałam sobie "Wodę dla słoni" fajny film.
Justynki do przedszkola nie puściłam bo nie mam samochodu żeby ją odebrać.
Liza No mają dwie córki ale na wigilie żadna nie przyjeżdża i na święta też, bo im się niby czas nie zgrywa. ale ja w tym roku zostawię chyba Stefana z nimi a sama pojadę do mojej rodziny.
Patisiaa ja osobiście czuję się pewnie, dobrze. lubię jeździć ale mimo wszystko jeszcze nie dotarła do mnie ta świadomość że mogę wziąć samochód i sobie gdzieś pojechać zdrówka dla Kubusia.
Kaisek Sto lat dla córeczki. He he a u Was same imprezy trochę niemądry ten tatuś ze kupił takie świeczki.
MAriolcia a czego dokładnie by cie się nie chciało? zdróweczka dla Ciebie.
Wiktoria Witaj,
Anula :-) słodki ten Twój Bartuś.
Elwirka masz ty się z tym wstawaniem. Sto lat dla Oliwki.
przyznaj szczerze, piszesz tylko aby pisać. jakoś nie widać żebyś starała się odpisywać, tylko wyrywkowo jak Ci się podoba. ja naprawdę nie chciałam zwracać ci uwagi, ale ile razy nie wejdę to widzę że odpisujesz maksymalnie jednej osobie.
Beacia Widzę że odcyckowanie idzie pełną para i są już postęp[y, oby tak dalej. gratuluje ząbka.
Femme Współczuję nocki, oby Nince szybko przeszło.
Umi
Młoda To nieciekawie z tą szkołą, może jednak znajdzie się jakieś wyjście. a Rafałek jak zwykle super chłopak.
u mnie dzisiaj ładna pogoda, taka lekko wietrzna ale ciepła.
Obejrzałam sobie "Wodę dla słoni" fajny film.
Justynki do przedszkola nie puściłam bo nie mam samochodu żeby ją odebrać.
Liza No mają dwie córki ale na wigilie żadna nie przyjeżdża i na święta też, bo im się niby czas nie zgrywa. ale ja w tym roku zostawię chyba Stefana z nimi a sama pojadę do mojej rodziny.
Patisiaa ja osobiście czuję się pewnie, dobrze. lubię jeździć ale mimo wszystko jeszcze nie dotarła do mnie ta świadomość że mogę wziąć samochód i sobie gdzieś pojechać zdrówka dla Kubusia.
Kaisek Sto lat dla córeczki. He he a u Was same imprezy trochę niemądry ten tatuś ze kupił takie świeczki.
MAriolcia a czego dokładnie by cie się nie chciało? zdróweczka dla Ciebie.
Wiktoria Witaj,
Anula :-) słodki ten Twój Bartuś.
Elwirka masz ty się z tym wstawaniem. Sto lat dla Oliwki.
przyznaj szczerze, piszesz tylko aby pisać. jakoś nie widać żebyś starała się odpisywać, tylko wyrywkowo jak Ci się podoba. ja naprawdę nie chciałam zwracać ci uwagi, ale ile razy nie wejdę to widzę że odpisujesz maksymalnie jednej osobie.
Beacia Widzę że odcyckowanie idzie pełną para i są już postęp[y, oby tak dalej. gratuluje ząbka.
Femme Współczuję nocki, oby Nince szybko przeszło.
Umi
Młoda To nieciekawie z tą szkołą, może jednak znajdzie się jakieś wyjście. a Rafałek jak zwykle super chłopak.