reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rękami i nogami podpisuje się pod postem Lany.
i to apel nie tylko do Niuni, ale wszystkich nowych mam.
Jesłi zaczynacie dopiero życie na forum to prośzę Was, starajcie sie przynajmniej pisac nie tylko o sobie ale i odpisywac na posty innych nie tylko te które kierują się w Waszą stronę. Będziecie lepiej odbierane.
Nie odbierajcie tego jako naskakiwanie, poprostu zwróćcie czasem uwagę na inne dziewczyny.

reklama
Lana to dobrze ze w miare cichnie ten remont . Bo ja juz nie wytrzymuje . Przebudowywują parking pod moimi oknami i ani wlasnych mysli nie słysze :-)...

to ja juz wiem dlaczego Rafik nie chce jeszcze przyjsc na swiat :-D bo tu by se zabardzo nie poodpoczywał ;-)

Lana no to dobrze. jak ja nienawidze remontow. u nas za to ciagle sasiad slucha glosno muzyki... w nocy czasem spac nie moge przez to

Mloda dobrze sie czuje, choc wzielo mnie na przytulanie kibelka rano.

Zupka oj . ;** Ja jakoś nie przytulałam kibelka . Chociaż raz jak byłam na spacerze ranoz z psem to mi sie troszke koło bloku wymiotywało ...:-D
To jak sąsiadowi sie zachce słuchania muzyki po 22giej to tel i na straż miejską :-)

zupka o oki, lekarstwa dzieciaki biorA mam nadzieje ze wyzdrowieja szybko.... za tydzien Miki rok konzy heh... za jedna raczke prowadzony juzzaczyna ladnie chodzic:)
no z zabkami szaleje, mam nadzieje ze teraz da mi troche od nich odpoczac...
wstal wlasnie, spal soie prawie 2h ;-)

EWI pod twoim postem tez sie podpisuje :tak:

Liza tez mam tak nadzieje. a Miki juz roczek ma?! ale on stary ;-) robicie mu jakies urodzinki??
Lana policja tutaj olewa takie sprawy, zwlaszcza ze to nie impreza tylko glosne sluchanie muzyki. poza tym oni bronia swoich, a ja jestem polka...
Mloda ja juz prawie nie wymiotuje, ale jednak czasem sie zdarzy... chyba musze jesc same slodycze zeby bylo git. poswiece sie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Liza- no to ci Miki ruszył z ząbkami. Niedawno miał 2 a tu już taka ładna kolekcja. Adaś na roczek miał 5 ząbków tylko. Pierwsze wyszły jak miał 8 m i do dziś mnie nimi męczy. Całe szczęście lepiej już to znosi-zostały tylko te 5-tki-ale już go zaczynają męczyć.

reklama
zupka no ma byc mala impreza 12ego, ale dzis sie dowiedzialam ze chrzestna moze przyjechac dopiero 18-19. wiec juz sama niewiem, nie bede przekladac, chyba ze chrzestnemu bedzie pasowac? zobaczymy...

lenka no wlasnie Miki tez meczy mnie z tymi zebami i teraz mysle ze bedzie male wytchnienie bo od stycznia mialam przerąbane... :no:

Do góry