reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Niunia a po co ona to robi? nie rozumiem baby. no gina zawsze lepiej się poradzić.
Kama Nie miałam, albo o nich nie wiedziałam. kiedyś mi się zdarząły takie bóle ale jak sie zdenerwowałam za dużo alebo za dużo zjadłam.
Młoda trzymam kciuki dzisiaj za wizytę, oby posżło coś do przodu.
Lana Ja i ciąża? nie, okres mam.

niunia nie zwracaj na nia uwagi. ten mikołaj to drań jest ( żeby nie używac tych najgorszych słów) skoro wiedząc ze zagrożona ciążę masz takie cyrki odstawił, a ona nie lepsza.
ale nei powiem. niźle się chyba trzymasz? j abym dawno si ę załamała

niunia o to kawałek w sumie jakies 50 km chyba, myslałam ze ta twoja kuzynka to gdzies blizej ieszka. No na wizyte bedziesz musiała jakos dojechać
młodamamusia wiesz co ja myslałam ze ciebie juz nie ma... zawiodłam się
laugh.gif

KasiaF a mnie sie wydaje ze to stres przed ślubny. Boicie sie i każde reaguje inaczej. Ty oczekujesz wsparcia on chce troche oddechu.
kornelinka89 sliczna z was rodzinka:-)
Ewi no nareszcie. prawko ci sie na prawdę przyda:-)

Nie nadrobię więcej...:dry: jak cos to w domu w pracy brak szans

reklama
Do góry