reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lana Ja dzisiaj miała do lekarza z tym iśc, ale pójde jednak jutro, chciałam sprawdzi czy dzisiaj tez tak będzie.
Niunia I jak ci sie mieszka? Daleko miałaś? Ktoś Ci pomógł się przenieść?

Hejka

Zjadło mi posta:wściekła/y:

My w sobote na rajdzie bylismy i kolejne puchary przywiezlismy:)

A wieczorem siostra jeszcze na impreze wyciagnęła.

A wczoraj rodzinnie czas na placu zabaw spedzilismy i na zwiedzaniu okolic:)

A dzisiaj od rana @ przyszła i juz brzuch boli a pozniej do stomatologa musze leciec bo z 2 coś sie dzieje

młoda a myslałam ze juz moze urodziłas:)

umi wspołczuje nocek, u nas ostatnio tez gorzej i tez przez zęby

ewi do lekarza sie wybierz:0

liza zdrówka dla dzieci

Lana a no wiesz dzisiaj ide do gina i zobacze moze mnie wysle na szpital na wywołanie ...
Malwina widzisz coś Rafik sie nie chce pokazać ciotkom ;/

Helloł

Ewi nie miałaś wcześniej wrzodów?

Umi współczuję.

Młoda nagadaj że słabo czujesz ruchy małego że puchniesz źle się czujesz itp. to może Cię do szpitala wyśle.

U mnie dziś ukrop od samego rana chyba muszę poważnie pomyśleć nad kupnem basenu.

Młoda spróbuj tego naparu z liści.Może tobie pomoże,bo mnie nic nie ruszało:-D

Ewi gratuluję pomysłu z prawkiem:tak: Ja 2 razy się zapisywałam i nic z tego nie wyszło:-D Teraz tez bym chciała,ale albo brak czasu albo kasy :dry: I kurczę idź jak najszybciej do lekarza. A może to nie żołądek tylko jakiś wyrostek???

Umi o współczuję:-( A miałaś już takie piękne noce;-)

MAlwina Współczuję @.
Ja przez to obolała jestem podójnie.

Lana Jeszcze przed południem chyba wezmę Mareczka na rower i się przejade bo S wydelegoweałam do pracy już.

reklama
Do góry