reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No wiesz dziwnie by to wyglądało jakbym sama ze soba pisala... Więc zajęłam sie tą całą listą... Teraz frytki smaże bo mi sie nudzi i mam ochote cosik wszamać :-)

Nio w sumie troche glupio, ale tylko troche:):)

Ja chyba zmykam do meża bo sam siedzi, zal mi go troche:) Jeszcze chwilke posmigam po pokoju w celu relaksacyjnym i do wyrka:) Kurde nie zebym cos mowila ale po terminie jestem i chciałabym sie juz laskawie rozpakowac:) Hellow bez kitu slyszy mnie ktos?! No dobra ide juz. Nio to AHOJ babeczki:) Dobranoc, slodkich:)

Heeeeeej! Widzę, że od wczoraj prawie nic się nie ruszyło... nie mogę tylko uwierzyć, że Angel wciąż w dwupaku :szok:
Pogoda do d***... jutro do lekarza na 18:00 jedziemy.
Dzisiaj ostatnia nocka mojego R., wreszcie...!
Dziś dzwoniła do mnie moja koleżanka, która też jest w ciąży (termin ma dzień po mnie :-p) i okazało się, że jest w szpitalu, bo miała ciśnienie za wysokie (150/90)
No, ale może jutro już wyjdzie. No i wyobraźcie sobie, że będziemy mieszkały przez ścianę, super :p

Ostatnia edycja:
Czesc Wam dziewczynki :) Widze ze tu taki ruch ze bieda cos napisac :p ale co sie dziwic wkoncu jest lato pewnie ruszy sie cos jak zacznie byc deszcowo a pozniej snieznie :)
Ja caly czas zajeta mala co raz to mniej spi i tak nie ma zabardzo czasku wejsc i pisac jedynie to Was podczytuje:) Dzisiaj bylam u lekarza I z Zuzka i filkiem ! Zuzia wysypka na buzce ale ponoc niegorozna typu potowka tylko bardziej rozjatrzona , dostala masc i ma zejsc :) , a Filek wysypka na pupci , lekarka mowi ze od pampersow bo goraco i mu sie tyleczek poci i dlatego a ja mu tylko na noc zakaladam wiec nie wiem , ale tez ma masc i zobaczymy :)
Z moim R juz lepiej zobaczymy co bedzie dalej , mam nadzieje ze tylko lepiej !

GALERCIU GRATULUJE SYNUSIA:)

Angel widze ze Ty nadal w dwupaku biedactwo :( Poseksuj sie wkoncu jak ci radzimy :p Zobaczysz jak szybko wyskoczy :):-)

hej Mamusie;-)
U nas dalsze problemy ze spaniem, ale juz na szczescie lepiej... :-)
Wczoraj Mała zasneła ze mną na wersalce ok 22, zaniosłam ja do łóżeczka i na szczescie przespała sama do 1:45, pozniej jedzonko, zmiana pieluchy i zasneła przy cycu o 2:20:-) Czyli całkiem niezły wynik:tak: Obudziła sie o 5:30... i zasneła dopiero po 7 przy mnie i teraz spi w łóżeczku:-) w srodku nocy jej mowilam, ze mama sie nie podda, nie bedzie ze mną spać, itd... i zasnęła:tak::tak::tak: Od czegos trzeba było zaczac wiec zaczynam od samodzielnego spania, pozniej powalczymy o samodzielne zasypianie, ale z tym moze byc ciezko... :blink:
w ogóle dzis jestem mega szczesliwa:-D w koncu obrączka mi weszła na palec:-):-):-):-):-) wiecie jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!! Aż do męża musiałam zadzwonic:-p juz nie jestem panną:-D:-D:-D wiecie jak mi brakowało tej obrączki, w prawdzie palec jak balonik, ale obrączka siedzi:-):-):-) w koncu!!!!!!!!!!

Asiowo to super:-)i ze wzgledu na Paulinke i ze wzgledu na obraczke:-)
Co do zasypiania to zastanawiam sie czemu Paulinka tak sie na Ciebie "uwziela";-):tak:hmm ciekawe jak w prawdzie nie karmilam dlugo piersia, bo tyko niecale 3 tyg, ale Lenka po kazdym karmieniu bla odkladana do lozeczka bez protesow..a jak nie chciala spac to gapila sie na sufit.. potem sobie gaworzyla.. ciekawe.. :-)taka coreczka mamusi:tak:

reklama
No... ale możliwe, ze przez ten katarek potrzebuje wiecej mamusi... :-) Bo problemy sie zaczęły jak ją dopadł..., teraz powalcze troszke i mam nadzieje bedzie łatwiej:-) Jejku, ale dla tego bąbelka wszystko mogę zrobić, nawet nie spać w nocy:-p

Do góry