reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANGEL pogoda u ciebie kiepska??? u mnie jest gorąco, ani jednej chmurki na niebie....sloneczko świeci, zaraz ide trawnik skosic... milego dzionka życze:)

reklama
Czesc Dziewczynki :-) a ja wczoraj bylam zabiegana,musiala zalatwiac papiery a jak wrocilam do domu to Ala juz wstala i nie mialam juz ochoty na pisanie !!
a dzis pobudka o 6 i pojechalam wreszcie do kardiologa !! bylam tam juz o 7;20 a przyjol mnie dopiero o 9 bo moja karta INFO zaginela :no:a tak to o 8 juz bym wyszla :wściekła/y: Wyniki mam dosyc dobre ale zapisal mnie na echo sprawdzic czy nadal mam zakrzep :sorry2:

Galarecia OOOOooo MATKO :szok: GRATULUJE :-):tak:

ANgel no Kochana oby Mika Cie nie wyminela :-pi Basia ma racje,kuruj mezulka bo na porodowke z katarem go nie wpuszcza :no::-p

Miska niom pojawily sie 2 kolejne zabki :happy2: teraz to przynajmniej spi ladnie w nocy a nie tak jak przedtem budzila sie z placzem :sorry2:

Reszty nie pamietam co mialam napisac ... WYBACZCIE !!

A pogoda u nas brzydka chodziaz nie pada !!

Olenka nio to jedynie pozazdroscic korzystaj z upałów bo u nas juz 2 tyg leje:/ sozk normalnie zupelnie nic sie nie chce:/

Basiu nawte tak nie pisz.... Musi ze mna byc nie ma opcji. Ide sie z nim troche podreczyc i pomeczyc go, moze sie poprzytulamy co by przyspieszyło cos. A pogoda faktycznie depresyjna jak nic. Co do obiadu to mi sie tez nei chce robic, ale tesciowa zadzwonila ze robi kluski na parze i bysmy przyszli, wiec jedno z glowy, i chociac tym sie martwic nie musze.

zmykam milego dnia buska:*

Jak ja wam zazdroszcze tego słoneczka... u nas okropnie ponuro i nawet wyjsc nigdzie nie mozna:-(znów musze w domku siedziec:-( ja i Paulinka:-p

Witam!
U mnie pogoda taka sobie. Nie pada, świeci słońce, ale strasznie wieje. Szkoda bo odkąd zachorowałam nie wychodzę na dwór, a przydałoby się trochę ciepła. Na dodatek mam leki po ktorych nie moge wzstawiac sie na solonce.
AngelZnam te uczucie jak chcialoby sie juz miec dzidziusia przy sobie, kiedy juz dawno powinno to nastac. Mysl pozytywnie. Moze do poniedzialku bedziesz juz po porodzie.

I wlansie wrociłam z obiadku u tesciowej trzeba przyznac ze robie bardzo dobre:)

A wczesniej poprzytulałam sie z mezem i to moja ostatnia deska ratunku by cos ruszyło. Moze przytulanko pomoze-zobaczymy.

A Wy co robicie caly dzien, pewnie leniu****ecie cocococ?:tak::tak:

widze babeczki że sie opierniczacie???!!! No dobra, przyznam sie, ja też... ale ja chociaż fotki wstawiłam :-) zjedlismy z M. obiad już o 12 :szok: zawsze jemy o 17-18, ale że dzisiaj krokiety z zamrażarki (taaaa, mam lenia) to jak przyszedł z pracy to zjadł i odsypia bo wczoraj mało pospał... ja sie położyłam też ale mama zadzwoniła i już jakoś mi sie nie chce spac... tylko że robić też nie mam co... a tu jeszcze takie pustki... eh...:sorry2:

Zaczęłam robic ten spis informacji o nas... na razie kilka dziewczyn tylko jest ale powoli robić będe... :-) a wy zobaczcie jakie info wpisuje, i mi wyslijcie na prywatne wiadomości... jeżeli jeszcze cos tam umieścic to dawajcie znać... i jeżeli cos według was zmienić bo jest nie tak to słucham z pokorą :-)

Ostatnia edycja:
O rany jakie nudasy! Dziewczyny piszcie dos bo normalnie nudy jak nigdy....

Oczywiscie jak ja jestem to nikogo nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
Ja jestem:-) próbuje małą uśpic... ale o tej porze to marne szanse!:zawstydzona/y: juz tam zaczyna płakać... :baffled: zycie nie moze byc tak piekne, zeby coreczka mi spała o 20:30:-p

reklama
Asiowo nooo w koncu ktos daje znak zycia:):) Malutka napewno sie za niewdlugo uspi, kocha mamusie i da jej odpoczac:)

Kasia fajnie to zrobiłaś o nas:) Informacje przesłałam na PW. Aha powinno jeszcze bys nasze imię i miejscowosc skad klikamy:):)

Do góry