reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Asiowo chcialabym miec takie podejscie jak Ty.. ja pierwszy miesiac Leny to przeplakalam, sutki bolaly jak diabli, ja ryczalam, Lena ryczala, mialam takie dziury ropa leciala:-:)-(to bylo poprostu straszne a do tego mialam malo pokarmu - chyba przez nerwy..
mam nadzieje, ze przy koljenym dziecku bede miala takie podejscie jak Ty:-)Super mama z Ciebie:tak::-)

Eee tam... :-) Mała uczy mnie niesamowitej cierpliwości i wytrwałości... bywają trudne momenty, ale wiem, że zaraz bedzie lepiej:-) i tak sie tez dzieje... i patrze na tą moją królewne i aż serduszko się smieje:-D Mam tez ogromne wsparcie w mężu i rodzinie (rodzice i bracia)... mimo tego, ze sama tu siedze z małą to i tak... sms, telefon od rodzinki wystarczy, ze czuje sie o wiele lepiej:tak: Mi na szczęscie sutki juz sie goją i nie boli tak bardzo... dopiero teraz mogę sie cieszyc z karmienia małej... ;-) choc jak ma dni, że chce co chwile cyca to one zaś wysiadają.., albo to ja juz sie przyzwyczaiłam do tego bólu:-p heh... Powodzenia Basiu!!!:-D

Hejo:)

Ja dalej niestety 2w1:/

Ale miałam noc.... o 2.30 sie obudziłam bo poczułam ze musze na grubsza sprawe do kibelka, i tak miałam biegunke. Mysle ooo w koncu moze to dzis, a jednek pozniej sie polozyłam i tak przespałam do 10...szok:/ A przeciez przez porodem ma sie biegunke...dziwne to jest

Basiu u mnie pogoda taka sama jak i u Ciebie. Ponuro,leje i w ogole nie da sie z domu wyjsc:/ szok:/
Asiowo no faktycznie Twoje podejscie jest bombowe:) Gdyby kazda mamuska była taka to...oj:):) Naprawde podziwiam Cie ze sie nie zalamałas ani razu:)

Olenka super ze dzidzius pokazał co ma miedzy nozkami. Ja tez nei za bardzo bylam zadowolona gdy sie dowiedziałam ze chlopczyk ale pozniej pomyslałam ze nastepne beda dziewczynki:):) A dziewczynka chciałaby miec starszego braciszka dla obrony itd:)

Jak wam mija dzien? Kurde na taka pogode to sie nic nie chce. Dzis wstałam i sobie pomyslałam ze znów to samo, dzien jak co dzien....:/ czekanie czekanie i jeszcze raz czekanie......

ONA MIKA no mi w czoraj robila cos innego niż zwykle. najpierw mi kake tak rozszezyla jak nigdy, myslalam ze mnie rozerwie.wlozyla tam cos takiego jak lejek(podobie wygladalo) wkladala tam pelno wacikow,wlozyla cos ostrego i mi tam grzebala tak mnie kulo i rozrywalo, wszystko naraz. przepraszam za dziwny opis ale profesionalnie nie potrafie powtórzyc tego co mi mówiła jak robila. i stwierdziła ze zródłem plamienia jest jakies zakazenie grzybicze bodajrze.ANGEL ale ten twoj synuś uparty, musi mu być tam dobrze ze sie nie spieszy:)a u mnie ładna pogoda, przed chwilą wróciląm ze spacerku z siostrzenica...moje maleństwo kochane:)dzisiaj bede robic za jej nianke bo siostra jedzie na badania do gdańska, a potem zrobie wafle...mnnnn...tak mnie jakos wzieło:)

ojeju jak super...GALARCIU GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEJ SZYBKO POSZLO:)

Galarecia OGROMNE GRATULACJE!! jednak kolejność sie pozmieniała.
Jeszcze Mika mnie wyprzedzi napewno:)

Olenka oj uparty to malo powiedziane. I nic go nie rusza zupełnie, szok:/

Wiecie ile przed porodem moze wystapic biegunka?

Wiecie ile przed porodem moze wystapic biegunka?

Galarecia Gratulacje!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Angel...
Mnie biegunka męczyła kilka dni przed porodem, ale w dniu porodu czyli całą niedziele nie wychodziłam z kibelka:baffled: dzieki temu nie było mowy o lewatywie:p nie przypuszczałam, ze juz się powoli wszystko zaczynało... wiec 3mam kciuki:-) Juz niedługo... czuje to:tak:

Mika idz idz bo w sumie tko wie, moze juz niedlugo:)

Asiowo nio ja miałam tylko raz tej nocy wraz z dreszczami strasznie mi zimno było:/ Oby Cie przeczucie nie myliło:):) Sliczne zdjecie Paulkinki w podpisie:):)

Asiowo nio ja miałam tylko raz tej nocy wraz z dreszczami strasznie mi zimno było:/ Oby Cie przeczucie nie myliło:):) Sliczne zdjecie Paulkinki w podpisie:):)

Mi wykrakała poród Zywa... :-D Tobie ja:-) mam nadzieje:-p wyobrazam sobie jak sie meczysz... i fizycznie i psychicznie pewnie... ale dasz rade! Twarda babka jestes:tak: My z Paulinką 3mamy kciuki bardzo mocno!:-D
dzieki, ale to zdjecie troszkę tu zniekształcone:p

reklama
Asiowo nio to obys miała racje:):) Widac ze z Paulinki wesoła dziewczynka jest:) Ja to sie sama dziwie ze wytrzymuje....ale juz sama nie wiem co robic. Nawet mi sie brzuch nie napina nic zero jakichkolwiek objawow...:/

Tak a propo to gdzie Panna Zywa??

Do góry