reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fifusek zdrówka zycze . Miam kompot z rabarbaru :-)
No moze niedługo bede trzymac Rafika na rękach:-)
Codziennie siedze na szpilkach . I myśle przeciez to zaraz moze nastąpić :-)

reklama
Liza napewno z Hanią i Mikim było ci juz ciężko nie ?;-)
A duzy miałaś brzuch z cała trójka ?;-)

Ostatnia edycja:
MŁODA a ja się przeterminowałam równo tydzień
FIKUSEK zdrówka życzę...
Wy się śmiejecie że chusteczek nie chciał, wczoraj to nawet lizaka z różowego papierka nie chciał bo "on chłop jest"
Oj odkąd zaczął wyraźnie mówi to czasem boje się z nim do sklepu iśc... Fakt fajnie że tak ładnie mówi ale czasem jak coś strzeli to uciekac by się chciało.

Umyłam okna, wyprałam firanki, już na wesele będzie, oj ale miałam firanki czarne od palenia w kominku, masakra. M skosił trawe i poszedł do szwagra, Kacper dzisiaj nie spał w dzień więc zaraz do kąpieli i do wyrka, a ja mam wieczór tylko dla siebie, szkoda że moja świadkowa jest akurat na panieńskim przyszłej szwagierki bo bym ją ściągneła do siebie... Ale zaraz sobie filma zapodam i będzie gicior... Albo będe was gnębic

EDIT
A teraz troszkę nas:
Mój mały rowerzysta
Zdjęcie0083.jpg
W piaskownicy
zdjęcie0045_001.jpg
Zdjęcie0044.jpg
Kacper wpadł i zaklinował nam się w pufie
uwięziony przez pufe.jpg
Śpiący aniołek
Zdjęcie0043.jpg
Skupiony na pedałowaniu
Zdjęcie0085.jpg

Na dworze
wiosna.jpgdmuchawce, latawce, wiatr.jpg
No i ja :-/
zdjęcie0071_001.jpg

Ostatnia edycja:
Kasia śliczniusi Kacperek ;-) ty też Ładna kobitka ;-):-)
No co ja tez bym nie chciała lizaka w różowym papierku ;-):-)

reklama
Do góry