reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a co do bicia z butelki to moja córa tylko przed snem pije kaszkę z butli a tak za dnia to pije z bidoniku - kubek ze słomką czy jak to nazwac, o takie coś
DSCN3298_360x480.jpg

reklama
Cherie ja mam nadzieję,że promo jeszcze będzie bo chyba tez się połaszczę na ten sprzęt ;-)

będzie od jutra, ale tylko kolor jungle.

Daffi, łobuzica mała z Julki :-)
Daniel pije jeszcze z butelki mleko z kaszką rano, a tak to soczki i herbatki z niekapka. Ma też kubeczek z rurką ale nie łapie jeszcze jak z niego pić.

Vegas Zuzia też z tego pije, poza tym pije też z kubka Lovi 360 i z normalnego kubka zaczyna :tak:;-)
no moja pije z takiego czegoś bo na święta jak była bratanica to też takie coś miała i mi się spodobało:) poza tym Mała jak siedziała nie umiała przechylic sobie zwykłej butli by się czegoś napic i musiała do picia leżec jak dzidzia, więc tym bardziej taki kubek ze słomką jest super:)

porobiłam foty prezentom z urek, możecie obejrzec:)
DSCN3442_640x480.jpgDSCN3443_360x480.jpgDSCN3444_640x480.jpgDSCN3445_360x480.jpgDSCN3447_360x480.jpg

Jak mi J kupi te wiosenne butki to też Wam pokażę;-)

a tu najnowsze nabytki Martynki
DSCN3329_360x480.jpgZobacz załącznik 337299DSCN3458_360x480.jpgDSCN3459_640x480.jpgDSCN3226_360x480.jpg

Vegas a moja ostatnio jak zaczęła pić z kubka Lovi 360 to teraz jak pije z tego ze słomką to jak jest mało to przechyla i się wkurza, że nie leci :sorry:

Prezenty fajne i ciuszki Martynki też :-) czapa świetna :tak:

paula ja mam ten ze składaną rurką. Ten ze zwyczajną ma grubszą tą rurkę i dziecku ciężko jest z niej pić, bo musi mocno pociągnąć.

reklama
Do góry