reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula kochana jesteś dzięki :*

On mnie własnie gonił prywatnie dureń!

Teraz to już mi nic chirurg nie pomoże bo schodzi opuchlizna, jak zejdzie to wtedy pójde wyrwać gada obiecuje! :-p

Żeby była ładniejsza pogoda to byłby powód żeby się z domu z dzieciakami wyrwać, szkoda że takie wiatr :dry:

Zdjęcie pt. "dziecko dorwało cukier puder" :-D

SDC11285cuuu.jpg

reklama
kaamaa hehe kucharka mala bedzie:-) ja wsio mam w gornej polce i nigdy dzieciakow nie ciagło by wywalac:-) mam zlote dzieci :dry: albo mialam bo juz nie takie zlote sa :-p
Hania wziela moj tel i gra w gre... juz nauczyla sie go odblokowywac wredota mala...:no:

Lolkak z Majką idzecie na sesje? ile płacicie? plener czy w studio?

Sorry że tak wypytuje :-p ale z Paulą cały czas się zastanawiamy czy dziewuchom nie fundnąć.

Eliza Julia zazwyczaj nie wyciąga nic z szafek, dzisiaj coś ją naszło. Ale jak fajnie rączką zamiatała :-D

Bobas zasnął wiec wolne:tak:

Kaamaa to jest darmowe. w weekend jest jakiś festyn i tam były indywidualne sesje na zapisy. Udało mi się dostać. Zapewne nie będą trwały długo,ale i tak się nam przyfarciło :-)

Elizka haha dobre a w co tak pyka na Twoim fonie? ;-)

patisia zdrówka dla Kubusia ;*

A mi się w YCD najbardziej podobał ten ostatni :cool2::-) a jaki przystojny :-p

Vegas dzięki, że pytasz ;-) trochę lepiej, bo ręka przestała mnie boleć, ale głowa jak bolała tak boli ciagle, poza tym doszły zatoki :sorry: no i ząb nie daje o sobie zapomnieć.
No na pewnie jak tyłeczek nie będzie bolał, to Martynka będzie się lepiej bawiła.
Moja wczoraj też sobie odparzyła, posmarowałam tormentiolem i już nie ma śladu po odparzeniu :tak:

justys ale zazdroszczę Wam też przeprowadzki.

paula zdrówka :* żebyście sie tylko nie rozchorowały.

kama współczuję :-( ja płuczę dentoseptem i czuję, że ta opuchlizna już jest trochę mniejsza. A wychodzisz na dwór? Nie boisz się, że Ci to przewieje? ja jak mam spuchnięte to siedzę w domu :-p
O nie, cukier?! To już trzeba było się za mąkę brać :-p

lolkak oo fajnie z tą sesją :tak: później oczywiście pokażesz fotki? :-p;-)

U nas dzisiaj pobudka o 6:40 :confused2: ale włączyłam Zuzi bajki i jeszcze dwie godziny sobie poleżałyśmy, chociaż zasnąć oczywiście nie mogłam, bo co chwilę coś do mnie gadała.
Ostatnio ma manie na mój tatuaż :sorry: podchodzi, odsłania mi włosy i mówi "tutuacz" :-D później dotyka swoją szyjkę i mówi "Ziuzia mi ma" (Zuzia nie ma) :-p tak samo z kolczykami :-p

Lolkak zazdroscic sesji;-) czekamy na fotki :-)
A Hania grała w gre jakąs tam, co klocki trzeba bylo zbijac... ;]

Miki poszedl spac, to ja musze isc obiad szykowac.... ehhhh..... ;]

Lolkak za darmo, ale fajnie :-) czekamy na foty.

Anetka idź do lekarza babo jedna! zatoki to nie żarty!

Wcześniej jak miałam zapalenie to pytałam czy można wychodzić na dwór,powiedział że można była mnie więcej taka sama jak teraz.

Tutuacz :-D:rofl2: zarąbiste! :-D

lolkak jeszcze trochę i Twoja zacznie wymyślać nowe słówka :-p
Do sesji na pewno da się zaciagnąć. Przynajmniej nie ucieknie ;-) A Zuza wstawała, biegała, ciężko było zrobić jej jakiekolwiek normalne zdjęcie :-p podobno dzieci jeszcze się nie przemieszczające są najlepsze do zdjęć :-) więc trzymam kciuki! ;-)

edit:
Kama szczerze Ci powiem, że ja ostatni raz u lekarza byłam przed ciążą :-D i jakoś za bardzo mi się do niego nie spieszy :-p
A no jak można wychodzić to fajnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry