reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna Nio to faktycznie jak sie chcecie predko wyprowadzic to niestety musi być za granica. Jak dobrze zarabia to jets ok:) A tutaj zawsze mozna czegoś poszukac i moze sie akurat trafi:) Miłego dnia:) I juz znalazła zajecie dla Ali:):)

Ja ja jestem to nikogo nie ma:( buuuu:confused::confused: ;-)

reklama
Angel wlasnie pasuje sie wyprowadzic bo tak siedziec na glowie u kogos to tak dziwnie , a jak chce sie poprzytulac to trzeba uwazac zeby tak ktos nie wszedl do pokoju :-)
ale jak narazie to jestesmy na fazie tynkowania a do konca jeszcze daleko :sorry2: moze nastepna swieta spedzimy juz w Naszym domku -chcialabym bardzo ,zreszta P obiecal pogadac z Thomasem zeby go puscil nawet na 3 dni w czasie swiat ale pewnie nic z tego nie bedzie :-(
Ala jak narazie to by gryzla Lucje albo Dawida wiec trzeba caly czas ich pilnowac-zreszta kazde takie zazdrosne a jak chodzi o zabawke to MASAKRA :eek: jak Ala sie czyms bawi to wtedy kazdy Jej odbiera i robi sie ryku :sorry2:

IDE na POMOC bo mi corke zamykaja w namiocie :-D

Polna haha dobre! Uważaj by Ciebie też sie zamknęli:) Nio to lec na ratunek coreczce:) Napewno w nastepne swieta bedziecie już razem w nowym domku:):) buśka:*

Ehhh dalam Jej ptasie mleczko bo siostra z dziecmi poszla a na pole z Nia nie pojde bo strasznie wieje wiec trzeba bylo Ja czyms uspokoic ,u Nas jedynym sposobem na placz jest pole albo cos slodkiego:blink:

Ja uciekam,pewnie dopiero jutro wpadne zobaczyc co nadrukowalyscie ale znajac Was w weekend jest maly ruch-chyba ze ktoras sie rozpakuje:-p:-)

Angel zycze udanej imprezki na chrzcinach ;-)

Ewi - no chyba sobie jaja robisz :eek: nie powinnaś mieć żalu :eek: oszalałaś chyba ...a właśnie że powinnaś ja pier*** nie wytrzymuje jak patrze na coś takiego a co sama sobie to dziecko zrobiłaś ?! to też jego dziecko i przyjemnością dla niego powinno być zajmowanie się nim !

Miska - a to małpy tam u Ciebie :no::wściekła/y: no ale dobrze że już po wszystkim i że wszystko ok :-)

Polna - może za bardzo rozpieszczasz tego swojego czorta :-D:-p

Angel - ja w sumie nie do końca rozumiem was wszystkie ... mój bez szkoły i bez większego doświadczenia zarabia 2500zł na budowie a wcale jakoś specjalnie nie zapierd** ... a w życiu bym nie pozwoliła żeby gdzieś wyjechał dla mnie bez sensu takie związki ... na budowie można wycisnąć z 3000zł spokojnie i nie przesadzajmy że to jakaś ostra harówka jest ... zresztą lepiej trochę bardziej się pomęczyć a być z rodziną ... a jak ma się jakieś doświadczenie i szkołę to w ogóle można fajne zarabiać i nigdzie nie trzeba wyjeżdżać :tak:

A ja dzisiaj będę cały dzień gnić :-p K poszedł po jakieś filmy do kolegi i będziemy leniuchować i się obżerać :-p :tak:

angel polna ale macie temat hehe :tak: a Ty polna w bloku mieszkasz czy w domku ?? ja w domu i wlasnie tez sie ciesze ze tu w kolo pola lasy zawsze to cos mozna dzieciom wymyslec :tak: a ogrod mam duzy wiec postawie tam plac zabaw pozniej poza tym latem mam basem duzy i piaskownice wiec zawsze jakies zajecie dla dzieciaczkow ;-) sasiedzi maja dzieci wiec pewnie jak moj maluszek podrosnie to u mnie wszyscy beda siedziec hehe :happy2: ja wlasnie wrocilam z bratem z zakupow bo jedzie nad jezioro na 5 dni mama cala w strachu bo to jego pierwszy wyjazd i jakos tak dziwnie poza tym nad jeziorem niebezpiecznie :confused: ehh juz tyle wypadkow bylo a lato sie dopiero zaczelo :-( sama sie boje o tego gnojka kto to wie co ktoremus do glowy strzeli :shocked2: :shocked2:
femme masz racje u mnie inna sprawa bo moj tato ma firme i on za jedna budowe ma ok 40tys w zwyz zalezy co do roboty jest wiadomo jego pracownicy zarabyala duzo mniej ale potrafi tygodniowo dac po 1000zl jak jest dobra robota :tak: za ktora on sporo wezmie i placi nie za godzine a od wykonanego dziela wiec chlopaki zapieprzaja ;-) moj tato od zawsze jest budowlancem robi wszystko od wykopania rowu do wykonczenia mieszkania w srodku bo to tez potrafia :-p i nie chwalac sie (chce tylko pokazac na co go stac u nas w polsce) mamy 4 auta mama mazde tata mercedesa nowa Eklase mercedesa vito do pracy aby wozic pracownikow i sprzet mi kupil golfa kilka tygodni temu :tak: malo tego postawil dom 3pietrowy nasz no i jak narazie utrzymuje mnie chociaz mam 20lat nie chce slyszec o tym zebym dokladala pieniadze (ale logiczne ze chce sie usamodzielnic wraz z przyjsciem na swiat dziecka) takze naprawde jest u nas robota i to dobra bo tata moj ma 3 pracownikow bo wiecej nie moze znalezc nie ma ludzi do roboty bo wszyscy za granica

Ostatnia edycja:
nam tez jakos sie nigdzie nie spieszy do wyjazdow, tu mamy zycie nawet na dobrym poziomie, a moj i tak powiedzial ze beze mnie to on nigdzie by nie pojechal, albo razem albo wcale

reklama
Hej!
Mój też robi przy remontach(wykańczanie). Miesięcznie ponad tysiąc potrafi wyciągnąć. Mu płacą od godziny 7 zyli, na czysto wychodzi 7 dych dniówki, za tydzień stawka miała wzrosnąć do 100, ale żuca tę robotę. Nie wiem tylko co się z nim dzieje. Od kilku dni jakis zmieniony chodzi i wszystko go denerwuje, a najgorzej że Justynka cały dzien go nie widzi to chce do niego na ręce i tylko tata i tata. To on ucieka do innego pokoju. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Ja mam nerwicę, a każda nasza rozmowa kończy sie zwaleniem za wszystko winy na mnie, i kończy się płaczem.:-:)-:)-(

Do góry