reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no i zobaczcie nr mojego postu teraz:D

konniczynka bardzo chetnie zmienie ten moj suwaczek:D

Martynko Julia ok spiocha sobie.. zoabczymy czy bedzie ladnie spac cala noc... ja sie bardziej martwie czy mnie beda w nocy bolec kolana tak samo mocno jak w dzien.

reklama
A wiesz jakos pomyslałam o tym całym moim zyciu i doszłam do wniosku ze jest beznadziejnie tylko gabrysia mnie rozumie i bedzie rozumiała jak sobie pomysle ze moga mi ja zabrac to az mi sie przykro robi.. nie wiadomo co ten swiat jeszcze knuje na mnie ...:-(

trzymam kciuki by jej nie zabrali:( wiele przeszlas w zyciu i to juz wystarczy bo to stanowczo za duzo bylo

Martynka nie możesz nawet dopuszczac takich myśli do siebie, że Ci ją wezmą. Matko kochana, jakim prawem, to Twoja córcia.. Walcz o to by jej nie zabrali!

Vegas. Ja bym chciała cos w tym kierunku zrobic ale co ja moge jak mam zaledwie 16 lat.... staram sie rozmawiac z opieka ze dziecku nic nie brakuje... a oni wyjechali z tekstem ze to moze ja pujde na leczenie.... a ja powiedziałam ze wtedy bedzie brakowało dziecku matki to sie zatkała... ale kilka dni puzniej stwierdziła ze musze pujsc na kurs dla matek.. dokładnie na kurs JAK byc matka... CHORE TE LUDZIE W TEJ OPIECE....

Koniczynka. No moze nie swiat zle to okresliłam ale los i wogule ... moja rodzina np.. bo to przez nia byłam w monarze bo mój ojciec tak chciał a w pogotowiu byłam czemu?? bo muj ojciec sie mnie wyrzekł i do tego babka nagadała głupot ciotka i wyszło tak ze tam wyladowałam...mam w domu wszystko to co moja rodzina napisała do sadu aby mnie umiescic na stałe w osrodku

Ostatnia edycja:
koniczynka aleś mi narobiła ochoty na owoce skubana no;-):-p a u nas tylko jakiś "zdechły" banan leży w kuchni,bo dopiero jutro zakupy zrobimy:-D mam nadzieje,że już uda mi się wyjść z domu przez to przeziębienie;-)

reklama
niebawem Małż wróci z pracy i rozpoczniemy weekend. Dziś mamy w planie obejrzec jakiś film. Mam nadzieję, że fajny.

Do góry