reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Daff a Julka już siedziała jak zmieniliście jej fotelik na ten Maxi Cosi?
ja tam mam Cyfrę + i nie zamierzam jej na nic zmieniać
ja tam mam Cyfrę + i nie zamierzam jej na nic zmieniać
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja też mam cyfrę+ full pakiet i jestem zadowolona , co chwile daja jakieś promocje i wogóle
Anetko na polsacie ogladam teraz wyrywczo u ordziców:
- ostry dyzur
- pierwsza milosc
- malanowski i partnerzy
- i teraz juz nei ma ale wczesniej uwielbialam tez o gladac "dlaczego ja"
Lolkak tak Julka juz siedziala jak zmienialismy jej fotelik.
- ostry dyzur
- pierwsza milosc
- malanowski i partnerzy
- i teraz juz nei ma ale wczesniej uwielbialam tez o gladac "dlaczego ja"
Lolkak tak Julka juz siedziala jak zmienialismy jej fotelik.
.Aneta.
Fanka BB :)
Daffi "Dlaczego ja" może byłoby fajne gdyby nie sztuczność tych "aktorów", no masakra jak oni tam grają, oglądałam jeden odcinek i więcej mi się nie chciało, ale ogólnie to to złe nie jest ;-)
A ja obiecałam sobie, że po Brzyduli i Majce już w kolejny serial się nie wkręcę.. no i oczywiście Prosto w serce też oglądam
A ja obiecałam sobie, że po Brzyduli i Majce już w kolejny serial się nie wkręcę.. no i oczywiście Prosto w serce też oglądam
umi2
Daffi jak nie ma dla czego ja? juz nie ma? a byłam pewna ze jest hm... niedawno chyba to ogladałam ja mam tv a jestem tak zacofana ze szok
Kamcia a w ciazy takie krwotoki sa normalne tzn mnie sie z nosa nie lała krew ale za to z dziąseł non stop:/
femme anetka zazdroszcze, zatanawiam sie czy jak szefowi włacze teletubiie to czy da nam godzine wolnego
edit
Kamcia a w ciazy takie krwotoki sa normalne tzn mnie sie z nosa nie lała krew ale za to z dziąseł non stop:/
femme anetka zazdroszcze, zatanawiam sie czy jak szefowi włacze teletubiie to czy da nam godzine wolnego
edit
dokładnie ja to oglądam przelotem bo T. na to namiętnie patrzyDaffi "Dlaczego ja" może byłoby fajne gdyby nie sztuczność tych "aktorów", no masakra jak oni tam grają, oglądałam jeden odcinek i więcej mi się nie chciało, ale ogólnie to to złe nie jest ;-)
Daffi "Dlaczego ja" może byłoby fajne gdyby nie sztuczność tych "aktorów", no masakra jak oni tam grają, oglądałam jeden odcinek i więcej mi się nie chciało, ale ogólnie to to złe nie jest ;-)
to fakt sztucznosc aktorow byla nieziemska ale mnie bardzo interesowala dana sytuacja ten problem jak to sie rozowiazywalo no i te super niespodzianki ktore w trakcie na jwa wychodzily. ogolnie to ogladam standardowo w-11 detektywo, i tak jak ty po majce i brzyduli mialam odpuscic sobie seriale na tvn zwlaszcza prosto w serce z racji ze gra tam mucha ktorej niecierpie! no ale ona w filmie jest inna.... no i wkrecilam sie do tego ogladam powtorki tancerzy hahaha housa, csi i inne tego typu. uwielbiam filmy na AXN i Nfilm;p;p;p
duzo by wymeiniac ogolnie duzo ogladam;p ale wszytsko pod wieczor sie zaczyna.. w sumie jak od 16:30 zaczynaaj sie tancerze tak i ja zahipnotyzowana w tv jestem.
haha paula masz wytrwale dziecko
jest swietna
ja zapomnialam pochwalic ze moje dziecko dzis nie obudzilo sie ani razu w nocy! no szok jakis!
az pytalam M czy moze ja tak twardo spalam. po 6 przyszedl kacperek i patrze a ona na koncowce lozka lezy w poprzek....
grunt ze nie spadla
ja juz zapomnialam jak to jest przespac cala noc bez wstawania
no ale wstala juz dzis za to o 7..... kacper bawil sie rzucal zabawkami wiec postawnoila mu w tym pomoc
jest swietna
ja zapomnialam pochwalic ze moje dziecko dzis nie obudzilo sie ani razu w nocy! no szok jakis!
az pytalam M czy moze ja tak twardo spalam. po 6 przyszedl kacperek i patrze a ona na koncowce lozka lezy w poprzek....
grunt ze nie spadla
ja juz zapomnialam jak to jest przespac cala noc bez wstawania
no ale wstala juz dzis za to o 7..... kacper bawil sie rzucal zabawkami wiec postawnoila mu w tym pomoc
reklama
.Aneta.
Daffi zazdroszczę przespanej nocki, ja to chyba nigdy nocy nie prześpie
A ja zapomniałam się pochwalić, że moje dziecko nauczyło się mówić "Zuzia" :-) tak ładnie jej to wychodzi "Ziuzia" jak widzi siebie na zdjęciu to mówi "Ziuzia"
A ja zapomniałam się pochwalić, że moje dziecko nauczyło się mówić "Zuzia" :-) tak ładnie jej to wychodzi "Ziuzia" jak widzi siebie na zdjęciu to mówi "Ziuzia"