reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi no mi Kacperek też zawsze wyglądał na chłopca :tak:

A ja muszę Wam pokazać jaka EWI jest utalentowana :tak: Narysowała mi portrecik Zuzi i dzisiaj właśnie doszedł, na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu :tak:
Zobacz załącznik 325474

reklama
Anetka hahaha no tak ;-)

Kurcze młody wstal,dam mu zupke i ide do mamy bo siostra przyjechala z córka,
Hania z Danielem siedza juz tam od 9:30 :dry: :-)

Nom, tylko mi nie naskrobac za duzo... kolo 14 sie pojawie bo mlody znow bedzie szedl spac:-p :-)

hej wam ;-)

Nie będę nadrabiać bo za dużo tego :-p zresztą chęci brak ;-)
Ja jestem wściekła ...wczoraj był facet od tej je.banej Nki :angry: i powiedział że musi być zamontowana po 2 stronie bloku :no::dry: no dobra trudno powiedziałam mu żeby jutro przyszedł i to zamontował wolę tą 100 dać i mieć już z bani ... ale dzisiaj jest taki wiatr że nie ma mowy o montażu :oo::angry::no: no szlag mnie trafi już tydzień to ***** mam a nie mogę oglądać :angry: ... no :-p to się wyżaliłam

oni ci pwoiedzieli ze nie mozna zamontowac pzrez wiatr?
niech nie gadaja glupot! ja z m zakaldalam w takiej wichurze w zeszlym roku ze szok.
nawet grzmialo..
ty mieszkasz w bloku?

Anetko niestety ciagle pytaja czy to chlopiec czy dziewczynka. na to chyba nie ma sil.
poprostu ludzie nie zrwacaja uwagi ze zazwyczaj roz to dziewczynka.
co do portretu to mi w zeslzym roku narysowala Ewi i ja dopiero dzis zamowilam antyrmae i powiesze na scianie go sobie:)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny :)
ViKamciaG a jakiej firmy jest twój fotelik i za ile go kupiłaś jeśli można spytać? bo mi się baardzo spodobał ;p p.s. świetna ta Twoja Wiktoria. mam siostrę Wikę, ale "troszkę" starszą. ma już 10 lat:)

moja to Victoria:-p;-)
firma jest napisana na 2 zdjęciu:tak: dałam za niego 95euro :-)
ja jestem zadowolona, i dla drugiego dziecka kupię identyczny:tak:

anetka dopiero doczytałam że 6 lat wam stuka to gratuluję :-)

femme wytrzymasz bez tv.. ja kurde ostatnio nie mam czasu na tv:sorry2: wogóle nie oglądamy , a tyle plłacimy:dry:

eliza gratuluję kolejnego pełnego miesiąca :tak::-)

witam.. dzisiaj mi krew z nosa leciała.. nie wiem czy ja jestem aż tak osłabiona...:confused:

W ogóle puściłam małej teletubisie :szok: zwariowała :-D :-p tak jej się spodobały hehe ja nie wiem co ta głupia bajka ma w sobie że dzieci tak ją lubią :-p ... ściągnęłam film wrzuciłam na tv i mam z godzinę dla siebie :-D tak więc idę się w wannie zrelaksować maseczkę nałożyć paznokcie pomalować itp :-p :-p :-)

DAFFI - tyle że ja w bloku mieszkam na 2 piętrze i on przez okno będzie musiał to montować bo po tej stronie co musi być nie ma balkonu więc strach że go zwieje :-p :-p

VIKAMCIA - oj nie dobrze może źle się odżywiasz ? ... a ja w domu siedzę to albo TV albo net :sorry: nawet jak się bawimy czy coś musi grać nie lubię jak jest cicho :-p nie oglądam ale coś tam musi lecieć :-p

Daffi no nie! O Julke też pytają? Przecież to oczywiste, po niej od razu widać, że to dziwuszka :-p
Zuzi portrecik już wisi na ścianie :-) co prawda w większej ramce niż sam portret ale też ładnie wygląda, może też kupię mniejszą antyramę taką jak portret to zmienię, ale na razie będzie tak wisiał.

ViKamcia dziękujemy :-)
Może faktycznie przez osłabienie. Zacznij jeść :-p

edit:
femme ja nie mam pojęcia co te Teletubisie w sobie mają, że dzieciaki je tak uwielbiają, moja też za nimi szaleje. Właśnie zaraz jej puszczę to będę miała godzinę spokoju :-p

ale ja własnie jem duzo..
na śnidanie 4 kanapki , jem z małą zupę przed obiadem , poźniej 2 danie jeszcze , później z małą jem kolację i w nocy moją kolację....:tak:
czyli zdecydowanie dużo...

a nie jem nic nowego cy coś, tylko to samo co zawsze jadłam
więc nie wiem napewno jem w miarę zdorowo

femme ja tez nie wiem czy te dzieci się tak zachwycają oglądając Teletubisie ;-)Mnie ta bajka na maxa wnerwia ;-) Pamiętam jak przeżywałam katusze oglądając ją z młodszymi braćmi ciotecznymi ;-) Mam nadzieje,że Maja nie będzie tego oglądać :-DNiech powie teletubisiom "pa,pa" Mój Ci może zainstalować tą antenę, on tam żadnego wiatru się nie boi ;-):-D

Daff no właśnie ja też się boję tych kół:dry: W tej co mi się podoba są podoben:dry:

Majkę mi nawet pielęgniarki myliły ;-) A przecież była kartka z napisem córka ;-)

A i polecam ten syrop *spam* co napisała Lenka :tak:

reklama
Femme to ty albo K bedziecie go trzymac;p hehe a u was w bloku nikt nie korzysta z telewizji cyforwej????
ze nei wiedzieliscie po ktorej stronie musi byc antena:D
hehe wesolo macie z ta enka;p
mi w piatek wylaczyli pakiet filmowy i sportowy. M zadzwonil i w sobote juz mialo byc a wrocilo dopiero wczoraj wieczorem....
Ja sobie enke chwale z tym ze strasznie mi brakuje polsatu!
ja musze kupic sobie to antene bo oszaleje... moje seriale tam leca a ja ich ogladac nie moge:/

Anetko no niesttey.. latem rozowa opaska rozowea bluzeczka i rozowe spodenki pomaranczowy wozek a i tak byla dziewczynka.
teraz ma zielony to juz chyba calkiem chlopcem ja zrobia;p;p
ale ja sie tym nie przejmuje;p

Lolkak wiem sama po sobie ze kolka w wozku to podstawa. oby byly duze no i najlepeij pompowane. chco teraz mam te piankowe i nie sa najgorsze to jednak komfort najlepszy jest w pompowanych.

Do góry