lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja też próbowałam,ale kończyło się tak,że mała lądowała w wózku albo szybkie kołysanie na rekach bo inaczej skręcało mnie z bólu. No ale ja zawsze długo zdycham po jakichkolwiek cięciach. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znowu zapłacisz 150zł bo za pierwszym razem 5w1 było płatne a WZW jest bezpłatneKoniczynka a odciągacz masz ręczy czy elektryczny? Mi po paru ml ręka odpadała.
Mam nadzieje,że dziś będzie pogoda,bo od 5dni nie wychodziłam z małą na dwór:bo albo duży mróz,albo silny wiatr albo zamiecie śnieżne
jeszcze takie pytanie. Szczepię Maję ta 5w1. Jak za pierwszym razem miała 2 wkłucia za 150 to teraz za jedno zapłacę połowę tej kwoty czy znowu zabulę całość?
Dzięki Patrycja:-) Jak Kubuś?
Jakie pustki na razie ;-)
O matko zaćmienie słońca ;-) To może przez to ostatnio dzieciaki się buntowały przed snem ;-) Zaćmienie