fikusek1988
Mama Alanka:)
męczę się i męczę i nic. mialam pare skurczy ale przeszly. kregoslup mnie tylko boli od tego sprzatania. moze wycuduje z olejkiem rycynowym. sama nie wiem..
poczekaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
męczę się i męczę i nic. mialam pare skurczy ale przeszly. kregoslup mnie tylko boli od tego sprzatania. moze wycuduje z olejkiem rycynowym. sama nie wiem..
a może jak na złośc w WigilięTydzień dokladnie ; ] chyba za bardzo chce żeby wczesniej się urodzil. On jak na złość mi wyjdzie w styczniu ; p
ja się bałam tego olejku i nie ryzykowałamzobaczymy.. normalnie juz wszystko chyba robilam zeby wyszedl a tu nic. zostal tylko olejek
ja tak samoja się bałam tego olejku i nie ryzykowałam![]()
zgodze sieBeata- ja olejek rycynowy piłam 6 dni po terminie- i skończyło się tym,ze pare nocnych godzin biegałam do kibelka. Ja bym sobie odpuściła. Do terminu jeszcze trochę czasu -wiec nie ma sie co śpieszyć. Nawet po terminie chodziłam na długie spacery i nic nie pomagało. 9 dni po terminie położyli mnie już w szpitalu. Jak ma przyjść pora to przyjdzie. Jeszcze może samo się zacznie przed terminem. Czytałam,ze masz już rozwarcie, więc wypoczywaj-bo wkrótce jak już maluszek będzie z tobą nie będzie czasu na sen.