reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młodamamusia to poewnie super uczucie ;) ah... kiedy to u mnie było ;)

Vega no ostatnio młodszy daje mi ostro popalić no ale jakoś sobie radze. Starszy się bardzo grzeczny :)

Alusia witamy :) widze roznica wieku dzieciaczkow podobna do moich starszakow:) córka tez miala rok i miesiac jak Daniel sie urodzil:)
mlodamamusia super te pierwsze ruchy:)))

Witajcie,zagladalam czesto ale gdy juz mialam cos pisac to sie moja Mrówa budzila.Mam z nia problem poniewaz gdy ssie cyca w pewnym momencie zaczyna sie tak drzec ze masakra... albo lapie za brodawke i ciagnie ja w swoja strone Cycki to mnie juz tak bola ze masakra...Moze nie dojada...zaczelam pic te herbatki na laktacje ale na bol piersi nic nie pomaga myslalam by przezucic ja na butle ale szkoda mi bo ma dopiero 2 miesiace...i co tu zrobic?

A co u Paulqi???co jej sie urodziło???

moja Perła ma drzemkę to mam chwilkę dla siebie:) chcieliśmy do babki od męża dziś jechac, ale pewnie mąż już tam siedzi ze swoją mamusią. Ziiimno mi jak diabli, ale to z lenistwa bo siedzę w krótkim rękawku a nie chce mi się zajśc na dół po bluzę:p Na dworze -7. Jutro do spowiedzi trza pędzic bo zaraz święta są.

Cześć dziewczyny
Moge do Was dołąćzyć? Już raz próbowałam ale potem brakło mi czasu.
Jestem Ala mam 21 lat i mam już dwójke dzieci. Jasio ma prawie 1,5 roku a Olek ma ponad 6 miesięcy :)
Przyjmniecie mnie? :)
super ze jednak dolaczylas:)
przyjmiemy cie na pewno:D

Witajcie,zagladalam czesto ale gdy juz mialam cos pisac to sie moja Mrówa budzila.Mam z nia problem poniewaz gdy ssie cyca w pewnym momencie zaczyna sie tak drzec ze masakra... albo lapie za brodawke i ciagnie ja w swoja strone Cycki to mnie juz tak bola ze masakra...Moze nie dojada...zaczelam pic te herbatki na laktacje ale na bol piersi nic nie pomaga myslalam by przezucic ja na butle ale szkoda mi bo ma dopiero 2 miesiace...i co tu zrobic?

A co u Paulqi???co jej sie urodziło???

paulqa urodzila córek Różę:)

reklama
Do góry