reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Violett super poród miałaś... a malutka jest prześliczna :):)
Odzywaj sie częściej....
Eve ty chudzino..... Ty w ciązy byłaś??? hehe
ja byłam szyta tylko przy Sebusiu i miałam 5 szwów do zdjęcia a 3 sie same rozpuściły. a przy Kubie nie byłam szyta bo nie było co szyc :):):)

reklama
Jej eve jaka ty chudzinka jestes naprawde!!!
foty super.. mala jaka kruszyneczka:D

A ja noc mialam do DU*PY!!!!!
Julka wstala o 4 rano i spac nie chcialo.. meczylam sie z nia do 6... brat moj przywizol Kacperka o 6:15 i wstalismy juz wszyscy... Julka po latała troche z kacprem zjadla mleko i zasnela na podlodze! no jakby nie mogla zrobic tego o tej 4!!!!
wstala przed chwila i juz mi lobuzuja.... czekam na m az wroci z ta kuchenka i wielkie pakowanie. dlatego zawitalam a zarazem zegnam sie. jak mi tel pozwoli to do 7 grudnia bede miala neta w tel bo mam taki termin pakietu MB...a pozniej juz tylko zekac na podlaczneie no chyba ze jakos ekspresowo nam monetzy podlacza... ale nie wiem....

Violett poród marzeń dosłownie:-) i podzielma zdanie lekarki jestes stworzona do rodzenia to kiedy nastepne?:-p

Witam.
Mareczkowi co wieczór przed spaniem daje herbatkę z meliski i śpi już spokojnie.
Praca nad malunkiem wrze.
wczoraj nas zasypało to nawet z domu ruszyć się nie można.
ja nadrabiam tylko 10 stron wstecz.
MAmusiamikusia Oby mąż wrócił do domu, będę trzymać kciuki.
Eve CIekawe co Wiktorii jest? Dokładnie jak Vegas pisze, jeśli nei ma wichury to na dwór wychodź.
Vegas Nieciekawie u Ciebie z tym krwawieniem. A mała rzeczywiście myje ząbki czy tylko pastę ze szczoteczki zlizuje? Słodko śpi. Ten samochodzik fajny jest.
Ogólnie fajne zabaweczki znalazłaś.

Patrycja9009 Masz żartobliwego sąsiada widzę.
Beacia Dobrze że do szpital;a nie poszłaś. szkoda że tak źle się u Was dzieje. Moż ejak ujrzy tę kruszynę to zmieni się. a na usg którymś był z Tobą?
PioMar Witam nową mamę.
Violett TO lekki miałaś poród jak fajnie. a te uczucie kiedy dzieciątko na brzuszku leży, nie oddałabym go za nic w świecie. A malutka śliczna.
Eliza A twój facet nie może dzień wcześniej tego drzewa przynieść? Rzeczywiście humor poprawia ten filmik. Ja jak mam zły humor to oglądam parodię zmierzchu z syntezatorem Ivona i od razu lepiej. dla mnie szycie było o wiele gorsze niz sam poród.
Daffi Współczuję przeprowadzki w takim okresie.
eve Prezent na miesiąc to głupi pomysł, naprawdę.

uf. Długo mi zeszło.

reklama
Do góry