reklama
Violett Marika urodziła się 16.11 jak tak to jak mój Miki:-) Prześliczna jest no i poród marzenie, a przy porodzie możemy się dopełniać ty będziesz rodziła a ja będę szyta :-)
Daff też miałam oxy więc może dlatego ty zszywanie tak dobrze wspominam :-)
Vegas tam taka tyci tyci a za chwile roczek, rośnie Ci panna :-)
Położyłam Mikiego i mam w końcu spokój, ostatnio chyba się jakiegoś speeda nałykał bo ma taki motorek w dupce, że szok non stop biega w tą i z powrotem skąd on na to siły bierze??
Daff też miałam oxy więc może dlatego ty zszywanie tak dobrze wspominam :-)
Vegas tam taka tyci tyci a za chwile roczek, rośnie Ci panna :-)
Położyłam Mikiego i mam w końcu spokój, ostatnio chyba się jakiegoś speeda nałykał bo ma taki motorek w dupce, że szok non stop biega w tą i z powrotem skąd on na to siły bierze??
fikusek1988
Mama Alanka:)
Obiecałam fotki Martynki chwilę po urodzeniu, a więc:
Zobacz załącznik 305823Zobacz załącznik 305824
a tu w trakcie spotkania z tatusiem /przez szybęświńska grypa panowała../
Zobacz załącznik 305825
tu dla przypomnienia jaka tycia była na drugi dzień pobytu w domciu, rajtki miała najmniejsze z możliwych a jeszcze w nich pływała
Zobacz załącznik 305826
tu parę jak rosła
Zobacz załącznik 305831Zobacz załącznik 305830Zobacz załącznik 305829Zobacz załącznik 305828Zobacz załącznik 305827Zobacz załącznik 305832
no a obecnie wiecie jak wygląda:-)
wzruszam się oglądając te jej fotki sprzed roku.
Marttnka to nic sie nie zminila
PioMar widze ze dalas sobie rade
PioMar widze ze dalas sobie rade![]()
Tak, dziękuję ślicznie
fikusek1988
mnie lekarze straszyli ze urodze wczesniaka,co chiwle w szpitalu bo szyjka sie skracala,caly czas na lekach i co? urodzilam 5 dni po terminie,odpoczywaj duzo i bedzie okTak, dziękuję ślicznieRozbrykałam się i ustawiłam wszystkie jakie sobie wymyśliłam
Kurcze, tak patrzę na te Wasze dzieciaczki i już tak bardzo się nie mogę doczekać na swojego Potworka
Ale mam nadzieję, że będzie o czasie bo trafiłam przypadkiem na forum o wcześniaczkach i się przestraszyłam nie na żarty...
A masz juz imie dla synka?
PioMAR ja chcialabym byc teraz na twoim miejscu.![]()
Mam rozumieć, że tęsknisz za byciem w tym błogosławionym stanie?
fikusek1988
Mam rozumieć, że tęsknisz za byciem w tym błogosławionym stanie?![]()
ja czasmi wolalabym by Alan byl jeszcze w brzuchu
mnie lekarze straszyli ze urodze wczesniaka,co chiwle w szpitalu bo szyjka sie skracala,caly czas na lekach i co? urodzilam 5 dni po terminie,odpoczywaj duzo i bedzie okja lezalam prawie caly czas ,tyle co trzeba bylo isc do lekarza t wychodzilam.
A masz juz imie dla synka?
No właśnie też staram się leżeć jak najwięcej ale jednak posiaduję sobie jako, że jeszcze się uczę i niektóre rzeczy muszę oddawać nieco staranniej napisane
Co do imienia to jest jakaś masakra. Od początku zanim jeszcze znaliśmy płeć-chłopiec był Aleksander. Nikomu się to nie spodobało, ale na mnie można bardzo łatwo wpłynąć, więc zaczęliśmy myśleć nad innym ale żadne tak bardzo mi nie odpowiada. Nawet nie tyle co podoba, bo jest wiele bardzo ładnych, ale akurat do mojego Synka, jak go sobie czasem wyobrażam mi absolutnie nie pasuje
reklama
fikusek1988
nie patrz na to ze komus imie sie nie podobaNo właśnie też staram się leżeć jak najwięcej ale jednak posiaduję sobie jako, że jeszcze się uczę i niektóre rzeczy muszę oddawać nieco staranniej napisaneA u mnie problemem nie jest szyjka, bo jest długa i póki co się nie skraca ale zbyt miękka macica...
Co do imienia to jest jakaś masakra. Od początku zanim jeszcze znaliśmy płeć-chłopiec był Aleksander. Nikomu się to nie spodobało, ale na mnie można bardzo łatwo wpłynąć, więc zaczęliśmy myśleć nad innym ale żadne tak bardzo mi nie odpowiada. Nawet nie tyle co podoba, bo jest wiele bardzo ładnych, ale akurat do mojego Synka, jak go sobie czasem wyobrażam mi absolutnie nie pasujePóki co przekonuję się jeszcze do Kubusia
![]()