reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ok ciesze sie, dziekuje dziewczyny za odpowiedz.
ogolnie to mialy byc dla Olka, TESCIOWA KUPILA:/ no ale to sa typowo dziewczece i ja w nie nieubiore:/

reklama
Kasiuch super butki. Ja tez bym brała je ale... Hania ma rozm.27:dry: heh super są.

Ja własnie wróciłam ze spacerku bylismy godzinke. Maly sie przespal. Dzieciaki mi pomagały i woziły drzewo ich taczkami do garazu a ja obcinalam sekatorami;] hehe, ale na dworku super cieplo, ale przyszlismy juz do domu by nie przesadzac, wkoncu jestesmy chorzy;]

A ja sobie okna umyłam korytasz sprzątnełam teraz sie biore za szafki kuchenne..... :):) A dzieci pusciłam trochę na dwór.... Sebuś sie bawi a Kuba w wózku siedzi....piekne słóneczko u nas i o dziwo 12 stopni :):) a w słoneczku jeszcze więcej :)

A ja sobie okna umyłam korytasz sprzątnełam teraz sie biore za szafki kuchenne..... :):) A dzieci pusciłam trochę na dwór.... Sebuś sie bawi a Kuba w wózku siedzi....piekne słóneczko u nas i o dziwo 12 stopni :):) a w słoneczku jeszcze więcej :)

hej dziewczynki jk tam ucwas kochane

eve moze masz racje ale ja sie bardzo zle czuje w swojej figuze przed icaza warzylam 54 kg wiec jest roznica

becia jak se kochana czjesz dzisiaj
kasiuch bucie przecudne wzielabm je na sto procent przysihgam moja maa ma aurat 24 25 nuzke ;/ az jestem zla ze mieszka za granica nie wiem moze do mamy zadzwonie to ona wezmie je

elizka ciesze sie kochana ze sie lepiejczujeszzzzz
i maluzki oczywiscie tez
dafiiii no widze ciekawie masz w odmudzieciaczki zabawiajasie na calego:):):):)

a ja niedanwo wstalam z mala szok jakis wstalam rano i patrze a moja maa tez odleciala wczoraj nie spalam do 5 rano musze kupic sobie jakeis tabletki na sen bo to izie zwariowac zawsze od 7 rano na nogach a od dwoch dni cos mi organizm fisiuje

ale mi sie te kozaczki podobaja masakra

patrycja dokładnie u nas tak samo:-) śliczna pogoda, szkoda ze my chorzy jestesmy, ale cóż, jeszcze w nast tyg ma tak byc. Musze Mikołaja wykurowac szybciutko bo dostalam wezwanie na szczepienie na 3 listopada...:dry:

ja się troszke przespałam. dobrze dziewczyny macie ze taka ladna pogoda u was, u mnie to pochmurno caly dzien i zero slonka.

soso a dziękuję. dziś czuję się w miare dobrze. a jak u Ciebie ?

no to Eliza musisz malutkiego szybko wykurowac.. duzo zdróweczka dla Was :):*

no ja jakos dziwnie sie ostatnio czje akas lewa i dzis ne spalam do 4 rano znowu to jkas pomylka:confused2::confused2:

witaj w klubie u mnei tez brzydka pogoda ciagl to samo pisze;/ z ta pogoda bo jk na zlosc tu ciaglep ochmurno i leje marzy m sie slonczeko a jak ta przygooqwania do swieta zmarlych ja niestety nie bede na swieta w Polsce:(
miesiac temu mowilam wam dziadzius moj zmar i nawet nie mam jak go odwiedzic ehhhh

hej dziewczynki czytam Was na bieżąco ale humoru brak i spędzam ostatnie dni z mamą bo wyjeżdża na 2 miesiące do Niemiec :-(

hej dziewczynki czytam Was na bieżąco ale humoru brak i spędzam ostatnie dni z mamą bo wyjeżdża na 2 miesiące do Niemiec :-(

nio o wyjazdach to cos wie moja mama od kad skonczylam 6 lat jezdzi do niemiec czasem nie blyo jej po 4 miesiace az do dzsa wyjezdza wiec wiem co czujesz kochana ja juz przyzwyczailam sie po jakims czasie ale zawsze jak jezdzila to plakalam z siotra powaznie ci mowie dlam nei to nie bylo mile od malego nie mialam mamy przy sobie

reklama
a co czopu ja mialam pelno sluzu z krwia odpadl mi w szpitalu na srodku saliiiii gdzie sobie chodzilam i luzie przychodzili w odwiedziny na srodku sali kolezanka z sali ktora urodzila darla sie ejjjjj magdacos zgubilas ja sie przestraszylam a to cZop
:-D:-D:rofl2::rofl2::-D
Ja własnie wróciłam ze spacerku bylismy godzinke. Maly sie przespal. Dzieciaki mi pomagały i woziły drzewo ich taczkami do garazu a ja obcinalam sekatorami;] hehe, ale na dworku super cieplo, ale przyszlismy juz do domu by nie przesadzac, wkoncu jestesmy chorzy;]
Ale masz super pomocników :tak:Od razu widać, że chorzy :tak: To już może tościków z pieczarkami, serem i świeżym czosnkiem proponować nie będę ;-)
Ale jakiś czas temu w tvn'ie w programie "między kuchnią a salonem" była reni jusis i 'reklamowała' wielorazowe pieluszki ekologiczne... fajnie całkiem wyglądały, ciekawe jak się rzeczywiście sprawdzają, przyznam że byłabym skłonna nawet takowe kupić, i używać w domu, a na wyjścia używać jednorazowych. no ale zobaczymy co na to mój A. powie, no i muszę się dowiedzieć o opiniach na ten temat.
Moja siostra mowila, ze w UK to w szkole rodzenia takie pieluchy pokazywali i bardzo namawiali. Tylko podobno kiepsko sie sprawdzaja przy kupkach, a lepiej jak same siki sa, wiec bardziej odpowiednie sa dla starszych niemowlat niz np. dla noworodkow.
wczoraj zasnął super bardzo mnie to ucieszyło :tak: ale nad ranem dałam mu butelkę 110ml bebilonu I i zasnął spałod5 do 7:30 ulało mu sie i to go obudziło potem toaletka poranna i śpi dalej bez jedzenia a mnie za chwilę cycki eksplodują :zawstydzona/y::sorry2:
Jak mi piersi tak dokuczały, to zawsze laktatorem się ratowałam lub Emilkę budziłam, żeby coś pociągnęła :tak: I też uważam, że jak masz swoje mleko, to mm nie warto podawac
jak mi przyszedł list, że muszę powtórzyć badania przesiewowe:no2::sad:
Mam nadzieje, ze powtorne badania beda ok.

Ostatnio Emilka jakaś marudna się zrobiła.:no: zabawy co 5min trzeba zmieniac, sama nie polezy na macie czy w lezaczku i caly czas sie domaga, by sie nia zajmowac. Jak nie spi, to moge zapomniec o zajeciu sie soba, czy domem :no: Dobrze, ze chociaz z rana pospi po toalecie ok.2h, to sie wtedy jakos moge ogarnac, ale z gotowaniem obiadow to juz wiekszy problem :no: A tak sie zawsze chwalilam, ze mam zlote dziecko...

Do góry